BEOGRADSKA ZVONA ZVONE: Srbija već sada ima NOVOG fudbalskog šampiona?


IZVOR: Vladimir Vorih - 22.09.2023 | 18:44


Očekivano, ili ne, ali za sada niko ne pronalazi način da zaustavi kaznenu ekspediciju sa stare Karaburme.

Foto: OFK Beograd
BEOGRADSKA ZVONA ZVONE: Srbija već sada ima NOVOG fudbalskog šampiona?

Fudbaleri OFK Beograda, aktuelni lideri na tabeli, u okviru 8. kola Prve lige Srbije gostovali su na inđijskoj "Toyo Tires Areni" gde se očekivao izuzetno zanimljiv susret, a mnogobrojni ljubitelji fudbala smatrali su da upravo na gostovanju zeleno-belima, "romantičari" mogu doživeti i prvi neuspeh u aktuelnoj takmičarskoj sezoni.

Da podsetimo, plavo-beli su u dosadašnjem delu takmičenja pored pet trijumfa, jedino duel protiv novobeogradskog Radničkog okončali podelom bodova (2:2), dok je sa druge strane Inđija Toyo Tires zabeležila tri trijumfa i po dva remija i poraza, ali su do duela protiv "romantičara" bili neporaženi na svom terenu.

Tokom prvih pola sata igre golova nije bilo, a onda su izabranici trenera Sime Krunića u finišu prvog poluvremena pojačali tempo i golovima Aleksandra Đermanovića i Saše Markovića stigli do ubedljive rezultatske prednosti, a u tom momentu je postavljn i konačni rezultat ovog susreta.

Foto: OFK Beograd

Trenutak kada Saša Marković postavlja konačan rezultat meča na "Toyo Tires Areni"

 

- Prva liga Srbije, 8. kolo:

Inđija Toyo Tires (Inđija) - OFK Beograd (Beograd) 0:2 (0:2)

Strelci: A. Đermanović u 31. i S. Marković u 45. minutu

Stadion: "Toyo Tires Arena"

Gledalaca: 400

Sudija: David Matić

Žuti kartoni: A. Desančić, A. Mijailović, Đ. Đurić (Inđija Toyo Tires)

Inđija Toyo Tires (Inđija): Čupić, Desančić, Janjić (Gajilović), Maričić, Mijailović, Milošev (Kojić), Radosavljević, Subotić (Kukolj), Tešić (Đorđević), Vrbić (Vuković), Đurić. Trener: Jovan Golić

OFK Beograd (Beograd): Popović, Gojković, Ilić (Georgijević), Kahvić (Mićić), Knežević (Plavšić), Marković, Mimović, J. Mituljikić (Bajić), N. Mituljikić (Ivanović), Nikolić, Đermanović. Trener: Simo Krunić

U narednoj 9. rundi prvoligaškog karavana OFK Beograd će imati priliku da nastavi uspešnu seriju na svom Omladinskom stadionu u duelu protiv Tekstilca iz Odžaka, dok će Inđija Toyo Tires pokušati da se vrati na pobednički kolosek u utakmici protiv GFK Slobode u užicu.

 

 

 

BONUS VIDEO: