SEFKERINCI EFIKASNIJOM ZAVRŠNICOM DO TRI BODA: Sastav Voje Gačić ima za čime da žali!


IZVOR: Milan Đorđević - 29.08.2023 | 15:45


Tempo na šest mečeva sa rivalom iz Pančeva ima isto toliko trijumfa.

Foto: FK Tempo Sefkerin
SEFKERINCI EFIKASNIJOM ZAVRŠNICOM DO TRI BODA: Sastav Voje Gačić ima za čime da žali!

Prvo kolo Druge južnobanatske lige donelo nam je duel starih znanaca, ekipa Tempa iz Sefkerina ugostila je sastav Voje Gačić.

Po jakom teškom vremenu, pred oko 70-tak gledalaca viđena je odlična utakmica. Prva promena rezultata viđena je u 11. minutu kada je nakon prodora Raša Gračanin sam završio svoju akciju, 1:0 za Voju Gačić. 

Nakon samo pet minuta domaćin dolazi do izjednačenja, u kaznenom prostoru gostiju oboren je Zvonko Jakovljević, isti je preuzeo odgovornost na sebe i zatresao je mrežu Krčmara, 1:1.

Nastavilo se sa šansama na obe strane, može se reći da su gosti imali zrelije prilike, ali iste nisu uspeli da realizuju. Kako to obično biva u fudbalu, stigla je kazna na drugoj strani.  POGLEDAJ GALERIJU

Igrao se 33. minut kada je Jovanović sa nekih 20-tak metara opalio po lopti, ista je završila u golmanovom gornjem levom uglu, 2:1 za Tempo, ujedno i konačan rezultat prvog poluvremena.

Identična igra viđena je u tokom drugog poluvremena, napadačka, ofanzivna na obe strane, ali su domaći bili nešto konkretniji u završnicima napada. 

U 71. minutu rezervista Aleksandar Radomirović stigo je do pogotka nakon asistencije od preko 50 metara, situaciu 1 na 1 rešio je u korist Tempa, 3:1.

Još se nisu smirili aplauzi Sefkerinske publike za treći gol, a već je viđen četvrti. Jovanović je postigao svoj drugi gol, za ispostaviće se na kraju konačnih 4:1.

Tempo (Sefkerin) - Voja Gačić 4:1 (2:1)

Tempo: Kozlovacki, Latković (od 55' Mladenović), Janjić, Nikolić (od 55' Simeon), Jovanović, Jakovljević, Plavšić, Arsić, Stanisavljević, Dimitrov (od 46' Radomirović), Anastasijević (od 65' Janković)

Voja Gačić: Krčmar, Babić (od 70' Stojmirov), Janačković, Marković (od 46' Perić), Živkov, Dalipi, Cvetković, Ćalić, Dukovski, Obradović (od 78' Putica), Gračanin

U sledećem kolu sastav Voje Gačić dočekuje Omladinac iz Deliblata, dok sastav Tempa igra opet pred svojim navijačima, ovoga puta protiv Borca iz Sakula

BONUS VIDEO: