POTPUNA PROMENA IDENTITETA: Nakon plasmana u viši rang takmičenja, klub predstavio i svoj novi grb! (ANKETA)


IZVOR: Vladimir vorih - 20.08.2023 | 20:08


Korenite promene su usledile.

Foto: FK Mladost 1976
POTPUNA PROMENA IDENTITETA: Nakon plasmana u viši rang takmičenja, klub predstavio i svoj novi grb! (ANKETA)

Fudbaleri Mladost 1976 iz Donjeg Bunibroda prethodnu 2022/23 sezonu okončali su na petoj poziciji Gradske lige Leskovac sa 41 osvojenim bodom, ali će i pored navedenog u novoj takmičarskoj godini biti deo višeg ranga takmičenja, Međuopštinske jablaničke lige.

U novu sezonu, pored višeg ranga takmičenja, klub ulazi i sa određenim novitetima, a tim povodom obratili su se javnosti putem svoje zvanične Instagram stranice:

- U sezonu ulazimo sa raznim novitetima. Iskoristićemo priliku i da promovišemo novi, inovativniji grb našeg fudbalskog kluba, za koji smatramo da će doneti neke nove, puno lepše dane našem sportskom udruženju i da ćemo sa njim ispisivati nove i puno popunjenije stranice u našoj istoriji.

Foto: FK Mladost 1976

Novi klupski identitet

 

Kada je reč o samom grbu, on umesto oblika petougaonog štita, postaje okruglog oblika sa stilizovanim slovom "M" koje dominira, a istovremeno su ispisane i godina osnivanja kluba, kao i mesto iz kojeg sportski kolektiv dolazi.Prema očekivanju, dominiraju plava i bela boja, s tim da je u odnosu na radiji grb, sada tu i zlatna boja kao spoljni prsten novog klupskog znamenja.

 

BONUS VIDEO: