NAKON ISTORIJSKE SEZONE, DOŠLO JE VREME I ZA RASTANAK: Crveno-beli u narednu sezonu ulaze sa novim šefom stručnog štaba! (FOTO GALERIJA)


IZVOR: Vladimir Vorih - 17.06.2023 | 15:24


Putevi im se razilaze. Crveno-beli okreću novu stranicu klupske istorije.

Foto: OFK Vršac
NAKON ISTORIJSKE SEZONE, DOŠLO JE VREME I ZA RASTANAK: Crveno-beli u narednu sezonu ulaze sa novim šefom stručnog štaba! (FOTO GALERIJA)

Pre tačno jedne decenije OFK Vršac je bio član Područne fudbalske lige Pančevo, da bi leta 2022. godine stigao do istorijskog ostvarenja i plasmana u Prvu ligu Srbije.

 

Tokom prethodne sezone vršački crveno-beli bili su u jednom momentu i najprijatnije iznenađenje prvoligaškog karavana i malo je nedostajalo da se ekipa nađe i u plej-of fazi drugog stepena srpskog klupskog fudbala. Ipak, zahvaljujući prevashodno neiskustvu, OFK Vršac je morao da se zadovolji borbom za opstanak tokom koje crveno-beli nisu imali razloga za zebnju i klub će i naredne jeseni biti deo Prve lige Srbije.

Ipak, u novu sezonu crveno-beli kreću sa novim trenerom, s obzirom da je dosadašnji šef stručnog štaba Nenad Mijailović odlučio da nakon punih šest godina, promeni sredinu:

- Želim da se zahvalim svim mojim igračima, članovima stručnog štaba, upravi i navijačima na predivnih i istorijskih šest godina uspeha. Klubu želim sve najbolje u narednom periodu. Vršac će zauvek ostati u mom srcu i biću najverniji navijač. Mom nasledniku i prijatelju Kostiću želim puno uspeha u ovom sjajnom klubu - istakao je, sada već bivši trener vršačkih crveno-belih.

POGLEDAJ GALERIJU

 

Da podsetimo, tridesetčetvorogodišnji trener na mesto šefa stručnog štaba OFK Vršca stigao je u avgustu 2019. godine. Nakon tri sezone takmičenja u vojvođanskoj grupi srpskoligaškog karavana, uveo je ekipu u drugoligašku konekurenciju u kojoj je već u prvoj sezoni, bez većih problema izboren i opstanak.

Mijailović je na klupi OFK Vršca ostvario skor od 102 pobede, 36 remija i 45 poraza.

 

 

 

BONUS VIDEO: