PROMENA NA KLUPI: U istorijsku sezonu klub ulazi sa trenerom bogatog internacionalnog iskustva! (FOTO GALERIJA)


IZVOR: Vladimir Vorih - 13.06.2023 | 09:54


(Ne)očekivana odluka...

Foto: Starsport
PROMENA NA KLUPI: U istorijsku sezonu klub ulazi sa trenerom bogatog internacionalnog iskustva! (FOTO GALERIJA)

Fudbalski klub Železničar iz Pančeva ispisao je zlatne stranice svoje istorije. Popularna "dizelka" kroz tek okončanu sezonu, izborila je plasman u elitni rang srpskog klupskog fudbala i od jeseni će krenuti u borbu za bodove sa najboljim srpskim fudbalskim kolektivima.

 

"Pančevačka dizelka" je prvoligaški karavan okončala sa 20 pobeda, osam remija i devet poraza i sa ukupno 68 osovjenih bodova zauzeli su drugu poziciju na tabeli. Istorijsko ostvarenje klubu je doneo trener Vladimir Gaćinović koji je u grad na obalama Tamiša stigao tokom meseca maja i sa Pančevcima dogovorio kratkoročnu saradnju.

Iako se možda očekivalo da će Gaćinović povesti sastav i u superligaške bodove, klub je doneo odluku da u istorijsku sezonu krenu sa novim šefom stručnog štaba.

Novoimenovani trener Železničara postao je Predrag Rogan, stručnjak koji iza sebe ima i internacionalnog iskustva, a koji u grad na Tamišu stiže iz Uzbekistana. POGLEDAJ GALERIJU

 

- Predrag Rogan:

Datum rođenja: 2. avgust 1974. godine

Mesto rođenja: Loznica

Trenerska karijera: Rad (Beograd), Palić Koming (Palić), Zemun (Zemun), Mačva (Šabac), TSC (Bačka Topola), Spartak Ždrepčeva krv (Subotica), Napredak (Kruševac), Ujpešt Budimpešta (Mađarska), Voždovac (Beograd), Dinamo Samarkand (Uzbekistan)

Pred Roganom i ostalim klupskim strukturama su veliki poslovi u letnjoj pauzi. Radovi na poboljšanju uslova na stadionu Sportskog centra "Mladost" su u toku, a istovremeno se i ekipa mora osvežiti i pojačati pred start sezone koji je zakazan za 22. jul 2023. godine.

 

 

 

BONUS VIDEO: