VREME JE ZA ISKORAK: Na "Teatru snova" sanjaju velike snove za sledeću sezonu!


IZVOR: Milan Đorđević - 07.06.2023 | 10:48


Aktuelna generacije "Zeke" je po mnogima zrela za najveće domete od početka jeseni!

Foto: FK Zeka Buljubaša
VREME JE ZA ISKORAK: Na "Teatru snova" sanjaju velike snove za sledeću sezonu!

Gotovo dve identične sezone odigrala je ekipa Zeke Buljubaše u Međuopštinskoj ligi Srem (grupa Zapad), čiji je dugogodišnji član.

Tim iz Ravnja je prošle sezone odigrao jesenji deo prvenstva u promenjivoj formi, dok je od starta nastavka beležio odlične rezultate što je ekipu dovelo do treće pozicije na tabeli, a gotovo ista situacija desila se i ove takmičarske godine.

Završetak prvog dela šampionata nedavno završene sezone, posebno tri vezana poraza na gostovanjima u velikoj meri su koštala ekipu Zeke boljeg plasmana za vreme zimske pauze, koju su proveli na osmoj poziciji na tabeli sa bodovnim saldom na koti 22.

Konsolidovali su u klubu svoje redove za vreme zimske pauze, igrači su zaigrali dosta bolje u nastavku, gde su u toku prolećnog dela zabeležili tri remija, jedan poraz i čak devet trijumfa što je ekipu dovelo do zadovoljavajuće četvrte pozicije u ligi. Posle dve sezone u samom vrhu tabele u Ravnju se spremaju za veće domete, za vreme letnje pauze planirani su radovi na svim poljima. POGLEDAJ GALERIJU

Pre svega uprava kluba planira radove na renoviranju "Teatra snova", počevši od tribina, ograde i svlačionica, svi ovi infrastrukturni poslovi bi trebali biti završeni do početka sledeće sezone. Ambicije za sledeću takmičarsku godinu su kao i u većini ekipa vezane za budžet i prelazni rok, ukoliko se zadrži trenutni igrački kadar, uz određena pojačnja, sigurno će neki cilj biti napad na pozicije koje vode u viši rang.

Marko Belovuković, kapiten Zeke je za naš portal povodom kraja sezone poručio:

- Prošla je još jedna sezona, može se reći zadovoljavajuća, ostale žal zbog jesenjeg dela prvenstva koji smo odigrali ispod svakog nivoa, i koji nas je "koštao" borbe za pozicije koje daju šansu za viši rang. Povrede i kartoni su nekada u velikoj meri uticale na naš sastav za mečeve, imali smo uspona i padova, ali smo na kraju podigli formi i odigrali na visokom nivou završnicu prvenstva. Mislim da je trenutno generacija "Zeke" sazrela, i da je vreme da se uključimo u borbu za Sremsku ligu sledeće godine. 

Prošle sezone je ekipi Zeke pozicija u baražu izmakla za samo četiri boda, dok je u nedavno završenoj takmičarskoj godini to mesto bilo udaljeno šest bodova. U klubu se nadaju da će "treća sreća" biti od starta jeseni.

BONUS VIDEO: