PO OKONČANJU VELIKE BORBE: Treneri Neđić i Đorđević se slažu u jednom - iskusnija ekipa je slavila!


IZVOR: Vladimir Vorih - 04.06.2023 | 18:39


Slobodno se može reći da j iskusnija ekipa obezbedila opstanak u eliti.

Foto: Starsport
PO OKONČANJU VELIKE BORBE: Treneri Neđić i Đorđević se slažu u jednom - iskusnija ekipa je slavila!

Baraž dvomeč između surduličkog Radnika i RFK Grafičara iz Beograda je okončan. Velika borba viđena je u oba susreta, ali se na kraju je samo jedan tim mogao biti zadovoljan ostvarenim.

 

Nakon beogradskih 1:1, u revanš susretu koji je odigran na "EFBET" stadionu u Surdulici, ekipa Radnika je slavila rezultatom 2:0, a svoje prve impresije neposredno nakon poslednjeg zvižduka sudije Novaka Simovića, izneli su šefovi stručnih štabova dve ekipe.

Trener "grafosa" Marko Neđić i pored neuspeha, čestitao je svojim fudbalerima na prikazanom:

- Prvo poluvreme smo kontrolisali utakmicu. Imali smo dobre momente, ali nas je penal presekao. Pokazali su momci koliko znaju i da uvek žele da se nadigravaju. Radnik je mnogo iskusnija ekipa od nas. Mi idemo dalje svojim putem.

Foto: Starsport

Nema razloga za nezadovoljstvo - Marko Neđić

 

Vidno umoran nakon revanš susreta bio je Slavoljub Đorđević:

- Grafičar je pokazao kvalitet za elitu i očekujem da će stići do Superlige u narednoj sezoni. O nama ne bih pričao. Prošli smo izuzetno težak period, ali smo ipak uspeli da ostanemo superligaši. Zahvalio bih se svima u klubu.

Na pitanje šta sada očekuje njegovu ekipu, Đorđević je kratko rekao:

- Sada sledi odmor.

Foto: Starsport

Izuzetno teška sezona uspešno privedena kraju - Slavoljub Đorđević

 

Da podsetimo, ukupnim rezultatom 3:1 ekipa Radnika je obezbedila opstanak u elitnom rangu srpskog klupskog fudbala i naredne sezone će biti član superligaškog karavana.

Sa druge strane ekipi RFK Grafičara preostaje novi put kroz prvoligaški karavan, uz nadu da će on biti uspešniji od ovosezonskog.