PUT KOJIM SE REĐE IDE: Vezni fudbaler poneo dres rivalskog kluba - ubuduće će nastupati u crveno-beloj sportskoj opremi! (VIDEO)


IZVOR: Vladimir Vorih - 04.06.2023 | 15:29


Nakon punih šes godina, vezni fudbaler se vraća u redove kluba u kojem je "igrački prohodao".

Foto: Starsport
PUT KOJIM SE REĐE IDE: Vezni fudbaler poneo dres rivalskog kluba - ubuduće će nastupati u crveno-beloj sportskoj opremi! (VIDEO)

Fudbaleri kruševačkog Trayala neuspešno su okončali sezonu 2022/23. Nakon samo godinu dana egzistiranja u prvoligaškom karavanu, ekipa se vraća u treći stepen srpskog klupskog fudbala. a samim tim jasno je da će "gumari" od jeseni u borbu za bodove ući sa znatno izmenjenim igračkim kadrom.

 

Kako se saznaje, dvadesetpetogodišnji vezni fudbaler Filip Krstić, napustio je redove Trayala, ali će i naredne sezone nastupati na stadionu Sportskog centra "Mladost" u Kruševcu. On će poneti dres Napretka i od jeseni će nastupati na najvećoj sceni srpskog klupskog fudbala.

Treba napomenuti da je Krstić ponikao u redovima Napretka, leta 2017. godine naputio je Kruševac u koji se vraća u februaru 2022. godine, a sada će pokušati svoje fudbalsko umeće da prikaže u superligaškim ljubiteljima fudbala.

 

 

- Filip Krstić:

Datum rođenja: 29. avgust 1997. godine

Mesto rođenja: Prokuplje

Igračka karijera: Napredak U-19 (Kruševac), Jedinstvo (Paraćin), Napredak (Kruševac), SFS Borac (Paraćin), Topličanin (Prokuplje), Budućnost (Popovac), Trayal (Kruševac)

Tokom prethodne sezone Filip Krstić je u dresu Trayala odigrao 32 utakmice i na terenu je proveo ukupno 2.743 minuta. Tokom navedenog perioda, šest puta se upisivao u listu strelaca, a neretko su upravo njegovi golovi direktno "gumarima" i donosili bodove.

Ostaj da se vidi kako će se dvadesetpetogodišnji fudbaler snaći na glavnoj sceni, ali se mora istaći da ekipa Napretka u njemu svakako dobija stamenog fudbalera u veznom redu koji bi trebao da unapredi igru kruševačkog superligaša.

 

BONUS VIDEO: