JUBILEJ U VLAJKOVCU: Živanov je odlučio da je "dosta", saigrači su ga nagradili pobedom!


IZVOR: Milan Đorđević - 04.06.2023 | 14:02


Derbi sredine tabele završen pobedom domaćina.

Foto: FK Jedinstvo Vlajkovac
JUBILEJ U VLAJKOVCU: Živanov je odlučio da je "dosta", saigrači su ga nagradili pobedom!

U okviru 29. kola Vojvođanske lige Istok ekipa Jedinstva iz Vlajkovca ugostila je sastav Vojvodine 1928 iz Perleza, prvi duel ova dva tima završen je pobedom tadašnjeg domaćina 3:2.

Ekipa Vojvodine je u ovaj duel ušla sa 40 osvojenih bodova, što je dovoljno za sedmo mesto na tabeli, dok je sastav Jedinstva sa jednim bodom manje bio na osmoj poziciji u ligi.

Odlično su ušli u meč domaći igrači i već posle četiri minuta igre su stigli do vođstva. Mladi Andrej Petrović je pogodio mrežu golmana Savića, 1:0 za Jedinstvo.

U 13. minutu upriličen je odlazak u zasluženu penziju igrača Jedinstva, Tomislava Živanova. Legenda vlajkovačkog fudbala je za prvi tim zaigrao u sezonu 2005/2006 i posle 19 godina je rešio da je "dosta". Živanova je na terenu zamenio mladi Slobodan Stanisavljev.

 

 

Do kraja prvog poluvremena gosti su preko Milana Šušnjara u 37. minutu stigli do izjednačenja, 1:1.

U nastavku meča viđena je velika borba po celom terenu, gosti su na ovaj susret došli sa samo 11 igrača, što su igrači Jedinstva "svežinom" sa klupe probali da iskoriste. POGLEDAJ GALERIJU

U 76. minutu Andreja Ćirka pogodio je mrežu Vojvodine za ponovno vođstvo domaćeg tima, 2:1.

Do kraja meča nije bilo promene rezultata, trener domaćih, Aleksandar Kakovan je sa još dva igrača sa klupe dodatno iskontrilisao utakmicu.

Jedinstvo (Vlajkovac) - Vojvodina 1928 (Perlez) 2:1 (1:1)

Jedinstvo: Donović, Moskić, Milićević, Necin, Jankov (od 86' Mandić), Živanov (od 13' Stanisavljev), Jovanović, Ćirka, Petrović (od 86' Ciganović), Jevtić (od 66' Stankov), Nikolić

Vojvodina 1928: Savić, Miklić, Ješić, Petrović, Kaladžija, Pešić, Bačko, Spasić, Padejski, Došen, Šušnjar

U poslednjem kolu za ovu sezonu, ekipa Jedinstva gostuje Begej iz Žitišta, dok sastav Vojvodine dočekuje Radnički iz Kovina.

BONUS VIDEO: