BORBA ĆE SE VODITI DO POSLEDNJEG SUDIJSKOG ZVIŽDUKA: "Raba" zasijala u punom svetlu - obrenovački snovi postaju java! (FOTO, VIDEO)


IZVOR: Vladimir Vorih - 25.05.2023 | 20:13


Mnogi su ih otpisali, ali su se oni izdigli iz svih problema.

Foto: FK Radnički Obrenovac
BORBA ĆE SE VODITI DO POSLEDNJEG SUDIJSKOG ZVIŽDUKA: "Raba" zasijala u punom svetlu - obrenovački snovi postaju java! (FOTO, VIDEO)

Do pre samo desetak dana činilo se da fudbaleri obrenovačkog Radničkog teško mogu izboriti opstanak u beogradskoj grupi srpskoligaškog karavana, ali su dva vezana trijumfa u potpunosti promenili sliku na tabeli.

 

Nakon ubedljivog trijumfa nad sastavom sa Careve ćuprije (4:0), popularna "raba" je stigla do velike pobede na stadionu u Vojislava Ilića (1:0), čime su nakon dugo vremena uspeli da pobegnu iz zone ispadanja i sada Obrenovčani sa mnogo optimizma dočekuju psolednje dve takmičarske runde.

Istovremeno, rukovodstvo radi na poboljšanju infrastrukturnih uslova na samom stadionu, pa je dom obrenovačkih fudbalera pre samo nekoliko dana zasijao u punom svetlu. Postavljeni su novi reflektori koji će omogućiti svim klupskim kategorijama daleko bolje uslove za rad u budućnosti, a samim tim mogu se očekivati i bolja rezultatska ostvarenja.

 

 

Kada je reč o finišu šampionata, Radnički Obrenovac predstojećeg vikenda dočekuje lazarevački Borac, da bi prvog vikenda meseca juna gostovali Zvezdari na stadionu u Ulici Ljubice Lukovića u poslednjem takmičarskom susretu za sezonu 2022/23.

Da podsetimo, Obrenovčani u ovom momentu zauzimaju 14. poziciju na tabeli Srpske lige Beograd sa bodom više u odnosu na borčanski BSK i tri boda manje u odnosu na Sinđelić, Torlak i novobeogradski Studentski grad.

 

 

 

BONUS VIDEO: