IMAM ČUDAN OSEĆAJ DA OSTAJEMO U LIGI: Iskusni fudbaler zeleno-belih otvorio dušu nakon turbulentne sezone - "Neka nas sreća pogleda barem na kraju"!


IZVOR: Vladimir Vorih - 25.05.2023 | 19:37


Zeleno-beli bi na osnovu ovosezonskih rezultata, naredne sezone trebali da se takmiče u nižem stepenu srpskog klupskog fudbala.

Foto: FK Loznica
IMAM ČUDAN OSEĆAJ DA OSTAJEMO U LIGI: Iskusni fudbaler zeleno-belih otvorio dušu nakon turbulentne sezone - "Neka nas sreća pogleda barem na kraju"!

Porazom u Gornjem Milanovcu u okviru 6. kola plej-aut faze Prve lige Srbije, fudbaleri Loznice i teoretski su izgubili sve šanse da se i naredne sezone takmiče u navedenom rangu takmičanja. Shodno navedenom, predstojeći duel u Klupcima protiv Zlatibora neće imati takmičarski značaj.

 

Uoči susreta poslednjeg ovosezonskog kola, svoje viđenje celokupnog šampionata, kao i očekivanja za predstojeći period, izneo je iskusni vezni fudbaler Lozničana Uroša Damnjanović:

- Svima nam je teško pao poraz od Milanovčana, što je značilo da ispadamo iz lige, bio je muk u svlačionici. Dali smo sve od sebe i imali smo veliku želju da ostanemo u ovoj konkurenciji. Borili smo se do poslednje kapi znoji, ali i sreća nam je okrenula leđa, jer smo igrom pružili u drugom delu takmičenja zaslužili da ostanemo u Prvoj ligi - istakao je u razgovoru za "Sportski Žurnal" dvadesetosmogodišnji fudbaler.

Sledi duel protiv čajetinskog kluba:

- Biće teško da se vratimo posle poraza i šoka od Metalca, ali moramo dalje. Ostao nam je još taj meč, želimo da trijumfalno završimo sezonu i budemo na prvom mestu ispod linije ispadanja, pa da se nadamo da će neko odustati zbog finansija ili nekih drugih stvari. Očekujem da nas sreća pogleda bar na kraju.

Foto: Youtube.com/printscreen/Loznica Info

Hoće li se naredne sezone na lozničkoj fudbalskoj lepotici igrati prvoligaški fudbal?

 

Za kraj Damnjanović je istakao:

- Zaslužili smo da da ostanemo u ovoj konkurenciji, imam neki čudan osećaj da će se to i desiti. Klub i grad to zaslužuju. Veliku zahvalnost za sve dugujemo i predsedniku Željku Markoviću, mnogo toga je promenio za kratko vreme. Ispravno je sve što je do sada uradio, mislim da će se boriti do kraja da klub i naredne godine igra na novom stadionu.

- Uroš Damnjanović:

Datum rođenja: 8. februar 1995. godine

Mesto rođenja: Beograd

Igračka karijera: Rad (Beograd), Teleoptik (Temun), Partizan (Beograd), Sinđelić (Beograd), Slovan Bratislava (Slovačka), Radnički (Niš), Radnik (Surdulica), Bregalnica Štip (Severna Makedonija), Loznica (Loznica)

 

 

 

BONUS VIDEO: