TITULA JE PLAVO-BELA: Hrtkovčani se vraćaju u viši rang posle dve sezone!


IZVOR: Milan Đorđević - 25.05.2023 | 11:05


Odigrana utakmica je imala više revijalni nego takmičarski karakter.

Foto: FK Hrtkovci
TITULA JE PLAVO-BELA: Hrtkovčani se vraćaju u viši rang posle dve sezone!

Ekipa Hrtkovci ugostila je u okviru poslednjeg kola Opštinske lige Ruma-Irig sastav Fruškogorca (Mali Radinci), prvi duel ova dva tima završen je pobedom tadašnjeg gosta rezultatom 4:1.

Domaći sastav je u prošlom kolu i matematički osigurao titulu prvaka i sada je u duelu sa Fruškogorcem pred svojim navijačima imao tu čast da istu i proslavi na pravi način.

Odlično su započeli domaći igrači utakmicu, probio je Danijel Rajda po desnoj strani, loptu je u bacio u kazneni prostor, gde se najbolje snalazi Marko Antonić koji glavom smešta loptu u mrežu, 1:0.

POGLEDAJ GALERIJU

Otvorila se utakmica, rani gol je dodatno motivisao igrače oba tima na krenu ofanzivno ka golu protivnika, do kraja prvog dela viđeno je pregršt prilika, ali promene rezultata nije bilo.

U drugom poluvremenu tempo igre je malo opao, ali su opet timovi stvorili par prilika pred u kaznenom prostoru protivnika, međutim utakmica je završena rezultatom koji je postavljen u drugom minutu, 1:0 za Hrtkovce.

 

 

Hrtkovci - Fruškogorac (Mali Radinci) 1:0 (1:0)

Hrtkovci: Krpan, Međed, Kukić, Manojlović, Pjevac, Obrovac, Rudić, Rajda, Maksimović, Joldžić, Antonić

Na klupi: Savić, Todorović, Sabo, horvat, Perić, Savić, Smoljanić

Fruškogorac: Stojković, Nikolić, Cvijetinović, Nenić, Pavlović, Čolić, M. Topić, Bakić, A. Topić, Samardžija, Georgijević

Posle utakmice, igrači oba tima su zajedno ostali na večeri povodom osvajanja šampionske titule ekipe Hrtkovci. Domaći tim će od sledeće sezone biti član Međuopštinske lige Srem, u koju se vraća posle dve godine provedene u opštinskom rangu.

Prvak Opštinske lige Ruma-Irig je pored bodovne kolone, odneo "titule" i u ostalim statističkim podacima. Igrači Hrtkovca su mrežu protivnika ove sezone tresli u 52 situacije, dok su loptu u njihovoj mreži imali prilike da vide samo devet puta.

BONUS VIDEO: