DERBI PRVENSTVA U VITOŠEVCU: Jedna od serije trijumfa će biti prekinuta, Polet i Rudar u borbi za sam vrh tabele!


IZVOR: Milan Đorđević - 07.04.2023 | 14:51


Meč koji će privući veliki broj publike.

Foto: FK Rudar 2016
DERBI PRVENSTVA U VITOŠEVCU: Jedna od serije trijumfa će biti prekinuta, Polet i Rudar u borbi za sam vrh tabele!

U okviru 16. kola Opštinske lige Aleksinac predstojećeg vikenda u Vitoševcu se igra derbi kola, a po nekim parametrima i prvenstva. Ekipa Poleta ugostiće sastav Rudara 2016, utakmica je zakazana za nedelju, 9. april od 11 časova. 

Domaćin nedeljnog duela, ekipa Poleta je trenutno sa učinkom od 12 pobeda, jednog poraza i jedne podele bodova na prvoj poziciji na tabeli. Jedini poraz sastav iz Vitoševca je zabeležio na startu sezone na gostovanju ekipi Škriljac, koja je i njihov prvi pratilac, sa četiri boda manje. 

Ekipa Poleta se trenutno nalazi u seriji od 11 vezanih trijumfa, dok su na domaćem terenu i dalje bez poraza ove sezone. Sedam mečeva i isto toliko pobeda upisali su igrači iz Vitoševca pred svojom publikom.

U nedelju će u Vitoševcu gostovati ekipa Rudara 2016 koja se trenutno nalazi na trećoj poziciji sa pet bodova manje u odnosu na lidera, odnosno predstojećeg rivala, ali i uz meč manje. 

Sastav iz Aleksinačkih Rudnika je takođe kao i Polet od prvog meča u sezoni bez poraza. Njihova serija trijumfa je nešto manja i trenutno se nalaze na osam vezanih pobeda.

Iz redova Rudara su povodom gostovanja lideru za naš portal izjavili:

- Očekujemo jako tešku utakmicu, Polet na domaćem terenu igra jako dobro, mada i na gostovanjima igraju dominantno. Ukoliko upišemo pobedu prići ćemo lideru na samo dva boda zaostatka uz jedan meč manje i tako ćemo imati sve u našim rukama do kraja sezone.

Prvi duel ova dva tima igran u Aleksinačkim Rudnicima završen je podelom bodova, rezultat je glasio 1:1.

Polet (Vitoševac) - Rudar 2016 (Aleksinačnki Rudnik)

Nedelja, 9. april od 11 časova

Teren u Vitoševcu

BONUS VIDEO: