TROFEJ JE STIGAO NA STAMFORD BRIDŽ: Prvi cilj je ostvaren - sledi borba za Duplu krunu!


IZVOR: Vladimir Vorih - 29.03.2023 | 21:42


Ovoga puta iznenađenja u kup takmičenju nije bilo.

Foto: FK Hajduk Stanko Crna Bara
TROFEJ JE STIGAO NA STAMFORD BRIDŽ: Prvi cilj je ostvaren - sledi borba za Duplu krunu!

Ekipa Hadjuk Stanke iz Crne Bare trijumfalno, sa peharom se vraća iz Velike Reke gde je odigrana finalna utakmica Kupa Fudbalskog saveza Mačvanskog okruga.

 

Crnobarski fudbaleri u aktuelnoj sezoni pružaju zavidne partije u okviru Mačvanske okružne lige i do kraja šampionata vodiće veliku borbu za plasman u zonski fudbalski rang, ali u duelu sa Velikom Rekom, članom Međuopštinske lige Jadar, razlika u stepenu takmičenja nije bila primetna.

Trenutno šestoplasirana ekipa šestog fudbalskog ranga pružila je dostojan otpor favorizovanom protivniku i odolevali su fudbaleri Velike Reke punih 50 minuta kada se dogovdio verovatno i prelomni trenutak susreta. Nespretno su fudbaleri Velike Reke intervenisali u svom kaznenom prostoru. Jedan od defanzivaca je igrao rukom i za sudiju nije bilo dileme, jedanaesterac. Precizan sa "bele tačke" bio je Uroš Janković i Hajduk Stanko je stigao do prednosti.

Nakon primljenog pogotka domaćin se u potpunosti otvorio i viđena je predstava koaj je mogla da zadovolji sve fudbalske sladokusce.

Pitanje pobednika bilo je rešeno u 85. minutu kada je mrežu domaćina zatresao DArko Vasiljević.

Do kraja susreta domaćin u poslednjim trenucima meča uspeva da stigne do počasnog pogota. Gol za Veliku Reku postigao je Bojan Veselinović, ali za izjednačenje vremena nije bilo.

Foto: FK Velika Reka

Igralište FK Velika Reka

 

- Kup FS Mačvanskog okruga, finale:

Velika Reka (Velika Reka) - Hajduk Stanko (Crna Bara) 1:2 (0:0)

Stadion: FK Velika Reka:

Strelci: B. Veselinović 90`; U. Janković 50`, D. Vasiljević 85`

Ekipa Hadjuk Stanka je stigla do kup trofeja, ali se mora istaći da se domaći fudbaleri Velike Reke nisu obrukali u duelu sa renomiranim protivnikom i jasno je da ukoliko nastave u slučnom ritmu, mogu očekivati ravnopravnu borbu za plasman u okružnu ligu.

 

BONUS VIDEO: