SVE JE SPREMNO: Fudbalska groznica - evo kakva atmosfera trenutno vlada u Sremskoj Mitrovici pred dolazak Crvene zvezde! (FOTO GALERIJA)


IZVOR: Vladimir Vorih - 15.03.2023 | 13:24


Spektakl uskoro počinje.

Foto: FK Radnički Sremska Mitrovica
SVE JE SPREMNO: Fudbalska groznica - evo kakva atmosfera trenutno vlada u Sremskoj Mitrovici pred dolazak Crvene zvezde! (FOTO GALERIJA)

Fudbalska groznica trese Sremsku Mitrovicu. Nakon što je prethodne jeseni na "Agropapuk Areni" gostovao Partizan, danas u sremsku ravnicu stiže aktuelni osvajač Duple krune, ekipa Crvene zvezde.

 

U osmini finala najmasovnijeg srpskog klupskog takmičenja, Radnički iz Sremske Mitrovice će pokušati da načini još jednu prvorazrednu senzaciju. Da li će u tome i uspeti znaće se oko 17 časova, a slobodno se može reći da u gradu na levoj obali reke Save vlada nikada zabeležena fudbalska groznica.

Kakva je trenutna situacija u okolini sremskomitrovačkog fudbalskog objekta, pred meč osmine finala Kupa Srbije, možete videti na sledećim fotografijama: POGLEDAJ GALERIJU

 

Da podsrtimo, na klupi Radničkog danas će debitovati Darko Tešović koji je tokom današnjeg dana za portal "Republika.rs" izneo svoja očekivanja od duela protiv rivala sa kojim se često susretao i tokom igračke karijere, ali i ekipe koja je obeležila njegovu trenersku karijeru.

Svi ljubitelji fudbala moraju da znaju da duel na "Agropapuk Areni" počinje u 15 časova, a svi oni koji ne budu u mogućnosti da uživo prate ishod meča, to mogu učiniti u blogu na našem portalu.

- Kup Srbije, osmina finala:

Radnički (Sremska Mitrovica) - Crvena zvezda (Beograd)

Stadion: "Agropapuk Arena", Sremska Mitrovica

Datum: 15. mart 2023. godine

Početak: 15 časova

TV prenos: Arena Premium 1

 

BONUS VIDEO: