DA LI JE ON TAJ TAS NA VAGI? Sa Zvezdom je osvojio dve šampionske titule - umesto inostranstva odabrao je da svoje ime upiše u klupske anale! (FOTO GALERIJA)


IZVOR: Vladimir Vorih - 04.02.2023 | 12:55


Pančevačka "dizelka" na šampionski pogon.

Foto: Starsport
DA LI JE ON TAJ TAS NA VAGI? Sa Zvezdom je osvojio dve šampionske titule - umesto inostranstva odabrao je da svoje ime upiše u klupske anale! (FOTO GALERIJA)

U sezonama 2017/18 i 2018/19 bio je član šampionske ekipe kluba sa beogradske "Marakane", a nakon tri godine provedene među "zmajevima", okreće novu stranicu karijere spreman da svoje ime upiše zlatnim slovima u klupske anale.

 

Transfer bomba čija se detonacija čula do Antalije.

Prvotimci pančevačkog Železničara nalaze se na pripremama u turskom letovalištu, ali ni rukovodstvo kluba ne sedi skrštenih ruku. Paraf na ugovor sa "dizelkom" danas je stavio Stefan Hajdin fudbaler kojem j primarna pozicija levog beka, ali sa uspehom može odgovoriti zadacima duž cele leve aut linije.

Dvadesetosmogodišnji fudbaler ponikao je u mlađim kategorijama Crvene zvezde, a tokom dosadašnje karijere nastupao je za Zemun, BASK, Dunav iz Starih Banovaca, Radnički iz Nove Pazove, subotički Spartak, Crvenu zvezdu i Voždovac.

Krajem prethodne godine polemisalo se da će Hajdin postati član gruzijskog Dinama iz Batumija, ali se on ipak odlučio da ponese dres pančevačke "dizelke" i pomogne klubu u ostvarenju istorijskog plasmana u elitni rang srpskog klupskog fudbala. POGLEDAJ GALERIJU

 

Kako su istakli u redovima Železničara, Hajdin će se već tokom današnjeg dana priključiti novim saigračima u Antaliji i staviti na raspolaganje treneru Tomislavu Siviću.

Da podsetimo, ekipa pančevačkog Železničara je prvi deo sezone u okviru drugog stepena srpskog klupskog fudbalskog takmičenja okončala na deobi druge i treće pozicije i predstoji im velika borba za plasman u elitni rang. Već u prvom prolečnom kolu "dizelku" očekuje veliko iskušenje pošto će 25. februara gostovati ekipi RFK Grafičara i upravo navedeni duel može dati mnoge odgovore kada su u pitanju ovosezonski dometi pančevačke ekipe.

 

 

 

BONUS VIDEO: