Svi GOLOVI subotnjeg programa MOZZART BET PRVE LIGE SRBIJE! (VIDEO)


IZVOR: Republika - 21.08.2022 | 09:14


Tokom jučerašnjeg dana (subota 20. avgust), širom Srbije odigrano je nekoliko zanimljivih susreta u okviru Mozzart Bet Prve lige Srbije.

Foto: Youtube.com/Mozzart Bet Prva liga Srbije/Printscreen
Svi GOLOVI subotnjeg programa MOZZART BET PRVE LIGE SRBIJE! (VIDEO)

Najveću pažnju sigurno je privukao meč koji je odigran na terenu sa veštačkom travom stadiona "Rajko Mitić" gde su snage odmerile dve ekipe koje su na startu šampionata verovatno i najviše pokazale, a zanimljivo je bio i u Užicu gde su se na stadionu "Radomir Antić" sastali donedavni superligaši Sloboda i Rad. 

 

Na mečevima u Inđiji, Novom Beogradu i Vršcu ostvareni su možda i očekivani rezultati, a možda jedini iznenađujući rezultat ostvaren je na Ubu.

RFK Grafičar - IMT 1:0 (1:0):

Oko 150 gledalaca prisustvovalo je najinteresantnijem meču ove runde Mozzart Bet Prve lige Srbije, a ekipa Marka Neđića je pogotkom Jovana Mijatovića u 43. minutu susreta stigla do važna tri boda čime je došlo i do rokade na tabeli prvoligaškog karavana.

 

 

 

- Inđija Toyo Tires - Mačva 3:0 (3:0):

U Inđiji, na "Toyo Tires Areni" snage su odmerile ekipe domaće Inđije Toyo Tires i šabačke Mačve. Domaći fudbaleri su nakon dva remija i jednog poraza na startu nove sezone tražili prvi trijumf kojim bi krenuli ka gornjem delu tabele i u tome su uspeli.

Ekipa trenera Gorana Dragoljića pitanje pobednika rešila je u prvih 45 minuta meča, a u strelce su se upisali Stefan Đurić u uvodnim trenucima susreta, Slaviša Stojanović je duplirao vođstvo u 21. minutu, a konačnih 3:0 delo je istog igrača koji se deset minuta kasnije po drugi put upisao u listi strelaca.

 

 

 

- Jedinstvo (U) - Železničar (P) 0:2 (0;0):

Pančevački Železničar se trijumfalno vraća sa Uba. Popularna "Dizelka" slavila je na stadionu "Dragan Džajić rezultatom 2:0, a pitanje pobednika bilo je rešeno u nastavku susreta.

Golove za Pančevce postigli su Mateja Zuvić u 51. i Nikola Lainović u 86. minutu susreta, a treba napomenuti da je Železničar tokom celokupnog toka drugog poluvremena igrao sa igračem manje pošto je u samom finišu prvog dela igre Aleksandar Đorđević zaradio direktan crveni karton.

 

 

 

- Radnički (NB) - Loznica 2:0 (0:0):

Povratnik u drugi stepen takmičenja, ekipa koja je još u okviru nekadašnje, velike Jugolavije nastupala u finalu nacionalnog kupa, novobeogradski Radnički, slavio je na stadionu kod Studentskog grada.

Novobeogradski "Majstori" su do druge ovosezonske pobede stigli u nastavku meča, a u listu strelaca upisali su se Nemanja đokić u 49. minutu iz jedanaesterca i Nikola Rakić 20 minuta kasnije.

I nakon 4. kola Mozzart Ber Prve lige Srbije, fudbaleri Loznice ostaju prikovani za dno tabele sa samo jednim osvojenim bodom.

 

 

 

- Sloboda (U) - Rad 1:1 (0:1):

Najzanimljiviji susret ove runde takmičenja odigran je u Užicu. Na stadionu "Radomir Antić" snage su odmerile ekipe Slobode i beogradskog Rada, a susret je okončan pravednom podelom bodova.

"Građevinari" su poveli već u 3. minutu kada je mrežu Đorđa Vukašinovića zatresao Filip Markišić.

Ipak, domaćin u nastavku susreta stiže do zasluženog boda i gol za Užičane postigao je sa "bele tačke" Miloš Ristić u 69. minutu.

 

 

 

- OFK Vršac - RFK Novi Sad 1921 2:0 (1:0):

Prvi meč četvrte runde pprvoligaškog karavana, odigran je u petak 19. avgusta. Na Gradskom stadionu u Vršcu gostovala je ekipa Novog Sada, a domaćin je stigao do zasluženog trijumfa.

Nakon neuspeha prethodnog vikenda i poraza u Gornjem Milanovcu, ekipa OFK Vršca se vratila na put uspeha. Golove na ovom meču za crveno-bele postigli su Ievgen Pavlov u 13. minutu i David Ivić u 83. Treba napomenuti da je put do trijumfa domaćinu bio olakšan pošto su gosti od 64. minuta igrali sa igračem manje, s obzirom da je Aleksandar Andrejević zaradio crveni karton.

 

 

 

U preostalim mečevima 4. kola Mozzart Bet Prve lige Srbije, sastaju se:

Trayal (Kruševac) - Zlatibor (Čajetina); /TV Arena sport 2/

Metalac (Gornji Milanovac) - Radnički (Sremska Mitrovica)

 

 

 

BONUS VIDEO: