Dubai - nezaboravno putovanje u bilo koje doba godine


IZVOR: Sponzorisani tekst - 09.10.2018 | 08:04


Ko kaže da je putovanje rezervisano samo za leto? Ne ograničavajte se datumima, agencija Wayout pokazaće vam kako možete da uživate svakog dana, bez obzira na godišnje doba!

Wayout, touoperator broj 1 po broju putnika za Dubai iz celog regiona, svojim putnicima nudi aranžmane preko cele godine. Iskoristite jesenju rasprodaju za polaske u oktobru, novembru i decembru. Ukoliko želite da najluđu noć provedete uz spektakularni vatromet u Dubaiju pogledajte ponudu Wayout-a za doček Nove godine, sa dodatnim popustom na cene u iznosu od 100€ po osobi. Za one koji već planiraju sledeću godinu tu je Ultra First Minute ponuda za januar, februar, mart i april.

Foto: Promo foto

Jumeirah Beach Residence

Bilo da u ovaj grad čudesa, kontrasta i luksuza, putujete tokom zime ili leta, dobar provod neće izostati, kao ni uživanje na nekoj od prelepih plaža sa belim peskom i tirkiznim morem.

Najpoznatija plaža je Jumeirah Beach Residence, bogata raznim sadržajima, od ugostiteljskih objekata, dečijih igrališta, prostora za rekreaciju do različitih sportova na vodi.

Foto: Promo foto

Kite Beach

Kite Beach je javna plaža, izuzetno široka i prostrana, sa finim peskom, posebno omiljena zbog pravljenja fotografija sa čuvenom kulom Burj Al Arab u pozadini, kao i među ljubiteljima kitesurfing- a.

Foto: Promo foto

Barasti klub

Za starije od 21. godine, preporuka je Barasti klub, carstvo provoda, preko dana bar na plaži, u večernjim satima otvorena scena. Barasti klub se nalazi u blizini Media One hotela, koji je preporuka agencije Wayout i omiljen izbor na našem tržištu zbog odlične usluge, lokacije i pristupačne cene. Nalazi se na samo nekoliko minuta hoda od Marine u Dubaiju, najbliže metro stanice i na samo 15 minuta vožnje od tržnih centara Mol of Emirejts i Ibn Battuta Mall. Iz bara na krovu hotela pruža se panoramski pogled na Dubai.

Foto: Promo foto

Hotel Media One

Svi zainteresovani putnici mogu da rezervišu putovanje u Wayout poslovnici u Beogradu, u Gavrila Principa 57, na broj telefona 011 4144 284 ili slanjem upita na office@wayout.co.rs. Više informacija i celokupnu ponudu agencije Wayout možete pogledati na www.wayout.rs.