POSLALA JE DEČKU SEKSI SNIMAK i zbog toga nije smela danima da izađe iz kuće


IZVOR: Republika - 28.09.2018 | 06:03


Britanka, čije ime iz pravnih razloga ne može da bude otkrveno, veoma se iznenadila kad je na Fejsbuku ugledala snimak na kojem izvodi seksualni čin, a koji je poslala Kevinu Vilijemu Hjuzu, strogo mu naglasivši da je video samo za njegove oči.

Foto: pixabay.com

Međutim, on dogovor nije poštovao, već je snimak objavio na društvenim mrežama i to dva puta. Zbog toga se anonimna Britanka bojala da napusti kuću, strahovala je da će je neko prepoznati, kao i da će drugi početi da misle drugačije o njoj.

32-godišnji Hjuz je na sudu priznao je da je kriv za uznemiravanje i objavljivanje seksualno eksplicitnog sadržaja.

 Ne mogu da verujem da je mogao da bude tako okrutan, rekla je žena u svojoj izjavi za sud i dodala je da mu je u to vreme verovala, ali da tako nešto više nikad ne bi ponovila.

Hjuz, inače krovopokrivač, dobio je osam meseci zatvorske kazne, suspendovan je na 18 meseci i mora da odradi 180 sati humanitarnog rada. Takođe, mora da odsluša 35-satni program. Žrtvi mora da isplatiti 500 funti i mora da platiti 675 funti sudskih troškova.

- Možemo samo da se nadamo da će ovaj slučaj poslužiti kao upozorenje svima na opasnost deljenja ličnih seksualno eksplicitnih fotografija sa drugima, pa čak i sa ljudima kojima u to vreme možda i veruju, zaključio je sudija, Nikolas Pari.