LETO U GRČKOJ S BELVI TRAVELOM: 10 noćenja sa avionskim prevozom po ceni već od 209€


IZVOR: Sponzorisani tekst - 20.06.2018 | 01:12


Ukoliko još niste odlučili gde ćete letovati ove godine Belvi Travel vam predlaže Grčku. Preporučujemo vam posebno birane destinacije, prestižna i atraktivna letovališta i smeštajne apartmanske i hotelske kapacitete u Grčkoj za letnju sezonu 2018 godine.

Foto: Promo foto

Prelepa Grčka nadomak vas

Prelepa letovališta kontinentalne Grčke i čarobna grčka ostrva: Krf , Kefaloniju , Zakintos , Skijatos, Tasos , Lefkadu , Pargu , Sivotu, Lutraki , Tolo , Krit , Rodos , Asprovaltu , Olympic Beach.

Samo u Belvi Travel-u iskoristite neverovtne popuste i rezervišite paket aranžman za letovanje u Grčkoj (avionom ili autobusom), po SPECIJALNOJ PONUDI  obezbedite letovanje iz snova uz velike porodične popuste i uštede.

BESPLATNO BORAVI DETE DO 18. god.

Desetodnevni specijalni (last minute) paket aražmani:

Odlazak na Krf  nije isto što i odlazak na neko drugo grčko ostrvo, i to svakako nije obično turističko putovanje. Letovanje na Krfu je ujedno i prilika za malo "hodočašće" - boravak na mestu gde su napisane neke od najtužnijih, ali i najveličanstvenijih stranica srpske istorije.

SPECIJALNA PONUDA: 24. jun, smeštaj + autobus + trajekt po ceni 159€

 

Foto: Promo foto

SPECIJALNA PONUDA: 24. jun, smeštaj + avion po ceni 219€

Krit  je zaista posebno ostrvo,vetar i talasi u Retimnu, vožnja kroz planine i krivine do plaže Elafonisi, zalazak sunca na plaži Falasarna, divan roze pesak, čista morska voda, preukusna grčka hrana, opuštajuća vožnja brodom do rajske plaže i lagune Balos, bezbroj stabala maslina pored puta, nestvaran ambijent na plaži Matala i netaknuta priroda.

SPECIJALNA PONUDA : 25. jun, hotel + avion po ceni 459€

Rodos je jedno od najekskluzivnijih turističkih ostrva, poznat po predivnim osunčanim plažama, luksuznim hotelima, ali odličnom noćnom provodu.

SPECIJALNA PONUDA: 26. jun, hotel + avion po ceni 369€

I ovo leto vas vodimo na Zakintos , ostrvo kornjača ili biser Jonskog mora,treće po veličini i najjužnije jonsko ostrvo. Najpoznatija plaža na ostrvu je Navagio (Shipwreck) sa finim belim peskom, tirkiznim morem i poznatom olupinom broda, koja je i zaštitni znak Zakintosa. Poznate i primaljive plaže Agios Nicolaos u blizini mesta Vassilikos, Banana beach, zatim vodeni sportovi, prelep pesak, prirodne plaže sa stenovitim formacijama, uvale, pećine… sve je moguće na Zakintosu… uživajte. Mi smo za vas izabrali Laganas.

Foto: Promo foto

SPECIJALNA PONUDA: 28. jun, smeštaj + avion po ceni 279€

Lefkada  obiluje prelepim pejzažima, zalivima sa izrazito plavom vodom i  rajskim plažama. Ne propustite da obiđete čuvene plaže kao što su Porto Kaciki, proglašena za jednu od najlepših u Evropi, Agios Joanis, Katisma, Atani, Sivota, Egremni i mnoge druge.

SPECIJALNA PONUDA: 28. jun, smeštaj + avion po ceni 249€

Parga , neobično šarmantno malo mesto na severo – zapadnoj obali Grčke, u oblasti Epir,  poznato je po zdravoj mediteranskoj klimi, okolnim planinama bujne vegetacije i smaragdnoj boji mora. Godinama privlači veliki broj turista zbog svoje istorije, lepote, prelepih plaža, maslinjaka i borovih šuma.

SPECIJALNA PONUDA : 28. jun, smeštaj + avion po ceni 299€

Sivota je smeštena i ušuškana u prelepom malom zalivu u okviru arhipelaga koji čini nekoliko ostrvaca, a naspram jonskih ostrva Paksija i Krfa. To je prelepo, staro ribarsko selo, a sada moderno letovalište sa velikim brojem prodavnica, taverni, kafeterija…

SPECIJALNA PONUDA: 28. jun, smeštaj + avion po ceni 339€

Našu podnudu možete videti na: www.belvi.rs

Potrebne informacije možete dobiti pozivom na 011 322-3300