Stigao Call of Duty War Machine DLC!


IZVOR: Republika - 20.04.2018 | 22:30


Drugi DLC za Call of Duty WWII je konačno stigao. Za razliku od prvog koji nas je vodio na istok Evrope, ovaj nas vodi na jug i zapad starog kontinenta, ali i u Afriku. Nove multiplejer mape su Denkerk, gde u ulozi Nemaca pokušavate da ispravite njihovu istorijsku grešku i sprečite beg Engleza iz poražene Francuske.

Foto: Activision press

Druga nova mapa vodi vas u sam centar nemačke gde kao saveznik pokušavate da osvojite Peneminde, tajnu nacističku laboratoriju u kojoj je razvijen čuveni V2 raketni program. U ulozi Nemaca, uloga je jednostavna, treba se odbraniti i preživeti. Na kraju tu je možda i najbolja multiplejer mapa ovog DLC-a. Ona vas vodi u zemlju Faraona gde ljutu bitku za sever Afrike vode Englezi i Nemci.

Tu je i nova War mapa koja vas vodi do Sicilije gde se Nemci se brane dok saveznici (Englezi i Amerikanci) napadaju u pokušaju da Italiju izbace iz rata. Operacija haski, kako se istorijski ova bitka zvala uključuje i opsežnu upotrebu avijacije.

Foto: Activision press

Na kraju, uz ovaj DLC dolazi i poslednje poglavlje zombi kampanje nazvano tron tame (The Shadowed Throne) gde u ulozi preživelih naci-zombi apokalipse bežite iz Berlina.