SENZACIONALNA PRIČA: Karić živi u BRAKU SA DVE ŽENE, zajedno dele krevet, on tvrdi da je ISPUNIO SVOJ SAN


IZVOR: Republika - 28.10.2023 | 10:56


Elmedin Karić iz Busovače (32) šokirao je svoju zajednicu kada je javno priznao da živi u braku sa dve žene.

Foto: Printscreen/https://www.youtube.com/@SreckoStipovic
SENZACIONALNA PRIČA: Karić živi u BRAKU SA DVE ŽENE, zajedno dele krevet, on tvrdi da je ISPUNIO SVOJ SAN

 Ova neobična ljubavna priča izaziva različite reakcije, ali Elmedin tvrdi da je ovo ostvarenje sna koje je oduvek sanjao.

Prva supruga, Fatima (28), majka je trojice njihovih sinova i zajedno su prošli kroz mnoge uspone i padove tokom 10 godina braka. Međutim, pre dve godine, Elmedin je doveo drugu ženu u svoj dom. Upoznao je Janu (44) iz Ukrajine dok je boravio na privremenom radu u Minhenu. Između njih se rodila ne samo ljubav, već i želja da žive zajedno.

Elmedin tvrdi da je oduvek maštao da ima dve žene u isto vreme, a kada je upoznao Janu, odmah joj je otkrio svoju situaciju. Jana je izjavila da ga voli i da nema ništa protiv da se uda pod tim uslovima. Fatima je na početku bila potresena ovom idejom, ali se vremenom navikla i prihvatila Janu.

Foto: Printscreen/https://www.youtube.com/@SreckoStipovic

 

 


Ovaj nekonvencionalni brak privukao je veliku pažnju javnosti, a Elmedin ističe da je prvi u svom kraju koji zvanično ima dve žene. Nažalost, Elmedinov otac nije podržao ovu odluku i izbacio ga je iz kuće izražavajući svoje neslaganje sa načinom života koji je odabrao.
Ipak, Elmedin je rešio da svojoj porodici obezbedi sopstveni dom. Kupio je kuću na otplatu i sada živi sa svoje dve supruge i troje dece. Više ne želi da ide na rad u inostranstvo, već planira da se bavi poljoprivredom i nabavi traktor.

Iako su se suočili sa izazovima i preprekama, Jana i Fatima sada dobro sarađuju. Pomažu jedna drugoj, dele krevet i čak su postale bliske kao prave sestre. Elmedin je otkrio i raspored spavanja - jednu noć provodi sa jednom ženom, dok druga spava sa decom, a sledeće noći se menja.

Deca su prihvatila ovu neobičnu situaciju i vole i poštuju Janu kao da im je mati.

Ovaj hrabar potez Elmedina Karića izazvao je podeljene reakcije u zajednici, ali on tvrdi da je srećan i da je ostvario svoje snove. Da li je ovo samo početak nečeg novog i drugačijeg u zajednici, ili će se ova neobična priča završiti na ovome, ostaje da vidimo.

BONUS VIDEO