DOŠAO U RESTORAN NA OMILJENO JELO, PA UMRO OD NJEGA! Uplakana supruga ga uzalud oživljavala, posle čega je načinila JEZIV GEST


IZVOR: Republika - 26.10.2023 | 08:44


Žena je znala šta će nesrećni čovek jesti ali on očigledno nije želeo da je sluša

Foto: pixabay.com
DOŠAO U RESTORAN NA OMILJENO JELO, PA UMRO OD NJEGA! Uplakana supruga ga uzalud oživljavala, posle čega je načinila JEZIV GEST

Osamdesetdvogodišnji muškarac iz Južne Koreje preminuo je usled srčanog zastoja pošto je u restoranu naručio, pa probao san-nakji, odnosno živu hobotnicu.

Korejac, inače vlasnik vatrogasne stanice, nije mogao da nasluti da će mu u grlu zastati komad živog mesa, odnosno da će ga pipci hobotnice ščepati tamo gde ne treba.

Usledila je prava drama u restoranu. Korejac je pao na zemlju, a uplakana supruga pokušala je da ga oživi.

Posle pokušaja lekara hitne pomoći da ga spasu, supruga je u stanju rastrojstva uzela preostale komade žive hobotnice i unosila se u lice ostalim, šokiranim gostima restorana.

- Gledajte ovo! Gledajte! Nemojte to da jedete. Ubiće vas, kao što je njega! Godinama sam mu govorila nemoj to da jedeš - vrištala je žena držeći žive komade mesa u rukama.

Živa hobotnica iz Južne Koreje jedno je od najopasnijih jela na svetu. Opasno je jer kad osoba pokuša da proguta jedan pipak, on joj se može u isto vreme zalepiti za obraze i grlo, pri čemu se može ugušiti. Što se sada dogodilo.

Neverovatno, ali san-nakji godišnje u Južnoj Koreji ubije šest ljudi.