ODUZELA SE OD STRAHA: Devojku zlostavljao momak, a kada je prijavila nasilje njegovoj majci, njen komentar ju je FRAPIRAO


IZVOR: Republika - 20.09.2023 | 12:06


Morala je da ih tajno oboje snimi kako bi mogla da policiji pokaže s kim ima posla

Foto: pixabay.com
ODUZELA SE OD STRAHA: Devojku zlostavljao momak, a kada je prijavila nasilje njegovoj majci, njen komentar ju je FRAPIRAO

Italijanka iz okoline Peskare doživela je zlostavljanje od svog momka, što je na kraju rezultiralo tužbom za seksualno nasilje.

Devojka je bila nekoliko meseci u vezi s momkom koji je vremenom postao nasilan i prvo je krenuo da je verbalno šikanira, a onda je prešao na gotovo svakodnevno šamaranje.

Na kraju je, kako je rekla, morala da pristane na nekoliko seksualnih interakcija s njim plašeći se za sopstvenu bezbednost.

Kada je uspela da ostvari nekakvu konverzaciju s majkom momka, šokirala se njenom reakcijom i pre svega zaštitničkim komentarom.

- Rekla sam joj šta mi radi, a ona mi je poručila da bi trebalo da budem srećna što sam uopšte privukla pažnju tako zgodnog i pametnog muškarca - istakla je Italijanka u policiji.

Ona je na kraju bila prinuđena da tajno snima momka i njegovo ponašanje, a onda i majku kako bi imala dokaz kad bude podnosila tužbu protiv muškarca.

Italiju već mesecima potresa epidemija nasilja nad ženama, a neprimerenih i skandaloznih reakcija ne manjka uprkos mnogim osudama i pozivima na buđenje svih u zemlji.