Dobila otkaz zbog MAJICE?! Šefica smatra da je to NEDOPUSTIVO, odmah reagovala ispred gostiju i zaposlenih! (FOTO)


IZVOR: Republika - 06.06.2022 | 11:35


Devojka pokazala kako se obukla za posao, pa otkrila da je zbog sive majice dobila otkaz.

Foto: Printscreen/Facebook/KATE HANNAH
Dobila otkaz zbog MAJICE?! Šefica smatra da je to NEDOPUSTIVO, odmah reagovala ispred gostiju i zaposlenih! (FOTO)

Iako neki poslodavci tolerišu svakakve kodekse oblačenja, postoje i oni koji neće zanemariti ni najmanju sinticu koja je van okvira. Sa takvim se suočila Kejt Hana (22) koja je radila u jednom engleskom baru "Bird and Beer" kao konobarica.

Kejt je dobila otkaz jer je na posao došla u običnoj sivoj majici, ali ispod nje nije imala brushalter. To se nije dopalo njenoj šefici, a Kejt je odlučila da sve objavi na Fejsbuku.

Foto: Printscreen/Facebook/KATE HANNAH

 

- Upravo sam dobila otkaz jer sam odbila da nosim brushalter. Osećala sam se neprijatno i šokirano kada se to dogodilo. Rekla mi je da mi nije dopušteno da radim ako ga ne nosim, a to mi je rečeno pred drugim radnicima i gostima. Bila sam posramljena i se*sualno zlostavljana, a kada sam joj rekla kako se osećam, rekla mi je da sam glupa i smešna - napisala je konobarica i dodala:

- Zgrožena sam manjkom poštovanja prema ženi da nosi ono u čemu se oseća prijatno - napisala je ona, ističući da ovaj potez smatra preteranim.

Jedan od vlasnika bara rekao je da niko od zaposlenih nije otpušten zbog grudnjaka, kao i da oni štite svoje radnike od se*sualnog zlostavljanja. Ipak, Kejt tvrdi suprotno.

Mnogi korisnici mreža složili su se da u nekim slučajevima nenošenje grudnjaka može izgledati vrlo neprimereno, ali da Kejt ovako ne izgleda vulgarno.

Šta vi mislite?

BONUS VIDEO: