KAKO KAŽU NAŠI STARI! Uradite OVO da biste imale lepog muža i pazite gde ljubite decu da ne postanu ALKOHOLIČARI!


IZVOR: Republika - 25.05.2022 | 13:17


Naše stare bake su oduvek govorile da ako neke njihove priče ispoštujemo, da će se one sigurno obistiniti.

Foto: pixabay.com
KAKO KAŽU NAŠI STARI! Uradite OVO da biste imale lepog muža i pazite gde ljubite decu da ne postanu ALKOHOLIČARI!

Možemo da osiguramo udaju, bogatstvo i putovanja samo ako malo razmislimo i obratimo pažnju na razne znake koje nam univerzum šalje a mi samo ne znamo da ih pročitamo.

Ovako glase neka od verovanja:

Uzimajući u obzir šta sve pogrešno radimo, ako ipak uspete da se udate važno je da isključivo jedete iz šerpe "kako bi imale lepog muža", a da bi sebi obezbedile ljubav svekrve "ne izbegavajte okrajak od hleba."

Foto: pixabay.com

 

Obratite pažnju da vas neko "ne pomete metlom"  jer je to znak da nikako nećete moći da nađete kavaljera, već hladnog i škrtog muškarca.

Vidite da tu šerpu dobro omažete okrajkom da ne bi bilo nesuglasica u braku.

Zanimljivu tvdnja postoji i oko same trudnoće. Smatra se da ako se muž ugoji tokom trudnoće, rodiće se devojčica a ako stalno ispadaju čaše i lome se, biće muško.

Foto: pixabay.com

 

Naime postoji verovanje da žene ne smeju da gledaju medvede, majmune ili kamile dok su trudne, jer je to navodno loše za tok trudnoće, odnosno, donosi nesreću.

Postoje i bizarna verovanja gde se smatra da se deca ne ljubi deca u vrat jer će postati alkoholičari, a ako želiš da dete brže progovori, nemoj da ga ljubiš u potiljak.

Ako sedite na ćošku stola, tvrde da se nikada nećete udati.

Tokom punog meseca nekada su se deca strogo čuvala jer se verovalo da "oblentave" i da su tada sigurnija uz njih. Ova bapska priča prepričava se već vekovima, tačnije da neki ljudi menjaju raspoloženje za vreme punog meseca i ne samo ljudi, već i životinje, prenosi Najžena.

BONUS VIDEO: