MAJ NAM DONOSI ČETIRI NAJSREĆNIJA DANA! Iskoristite naklonost neba


IZVOR: Republika - 01.05.2022 | 17:47


Važni astrološki aspekti koji su pred nama otvoriće nove mogućnosti

Foto: Tanjug/J. PAP
MAJ NAM DONOSI ČETIRI NAJSREĆNIJA DANA! Iskoristite naklonost neba

Maj, mnogi smatraju jedan od najlepših meseci u godini, a kako astrolozi tvrde, ovog proleća njega će obeležiti četiri značajna astrološka aspekta.

Kako ističu ovo je mesec novih nada i mogućnosti u kome će mnogi dobiti priliku da naprave velike pozitivne promene. Tri planete će to omogućiti svojom naklonošću sa neba - Mars, Venera i Jupiter.

Datumi koje bi trebalo zapamtiti i iskoristiti ovog maja su:

4. maj - kiša meteora Eta Aquariids

Prvi pozitivan dan koji donosi promene na bolje je 4. maj. Upravo ovaj dan biće vrhunac kiše meteora Eta Aquariids, a to je savršeno vreme za planiranje. To vam pruža priliku da donesete važne odluke, ali je savet astrologa da to radite vrlo pažljivo i promišljeno.

Foto: youtube.com/printscreen

Meteor

Ovaj period će biti povoljan za komunikaciju, što može doneti mnogo uspeha i novih mogućnosti. Ovaj dan je dobar da se izvinite, ako ste nekog povredili kao i da tražite oproštaj za greške iz prošlosti.

5. maj - dan ogledala

Ovim danom vlada broj 5, koji simbolizuje simetriju i jednakost. "Datum ogledala" u maju je dan, koji u sebi sadrži sve petice (5.5.)  i  donosi sreću u svakom smislu, bilo da je to nešto novo, tek započeto ili ne.

Ovog dana se maksimalno posvetite svemu što vam je bitno: poslu, ljubavi, komunikaciji, radu na sebi…

24. maj - Mars ulazi u Ovna

Ovo je jedan od ključnih dana u maju. Mars će ući u svoje prirodno sedište, u znak Ovna gde će ostati do 4. jula.

Foto: youtube.com/NASA Jet Propulsion Laboratory

Mars

Čeka nas dobro raspoloženje, mnogo kreativnosti, produktivnosti i pozitivne energije. Mnogi će u ovom periodu uspeti da prebrode teškoće i ostvare uspeh.

28. maj - Venera ulazi u Bika

Još jedna planeta, ovog puta lepote i ljubavi naći će se u znaku kojim vlada. Venera ulazi u Bika i u njemu ostaje sve 22. juna, što donosi obilje energije i inspiracije. Venera u Biku će nam pomoći da pobedimo sve teškoće. Ovo se posebno odnosi na sam dan tranzicije.

Saznaćemo istinu o mnogim ljudima koji se lažno predstavljaju, samo bi trebalo da slušamo i pratimo svoj unutrašnji glas. On nas vodi pravim putem spoznaje, piše Telegraf.

BONUS VIDEO: