(VIDEO) OVOG DOKTORA ZOVU "SPERMINATOR"! Ima 78 dece, a još 13 žena je trenutno trudno sa njim!


IZVOR: Republika - 04.03.2021 | 11:03


Profesor iz Njujorka, Ari Nagel (44) pomagao je ženama da zatrudne "po starinski", tako što je imao seksualne odnose sa njima. On ima 78 dece, a 13 žena je trenutno trudno sa njim i zato ga zovu Spreminator.

Foto: facebook.com/Ari Nagel

Ari Nagel

On kaže da su mu jedina plata za njegove usluge poljupci i zagrljaji koje dobije, ali i da je u poslednje vreme oprezniji.

Ariju se javlja sve više žena kojima treba pomoć da zatrudne i zato je prestao imati seksualne odnose s njima pa sada spermu dostavlja u čašicama, kako bi zaštitio sebe i njih.

Zbog toga što već ima 78 dece, a trenutno je i 13 žena trudno s njim, mnogi ga zovu Sperminator.

- Nikada nisam naplatio svoje usluge ženama kojima sam pomogao da dobiju dete. Naravno, dobijem puno poljubaca i zagrljaja, kao i doživotnu zahvalnost. Srećan sam jer imam toliko dece. Neke od njih viđam svaki dan, a neke nisam nikada sreo. To zavisi od porodica - rekao je.

 

 

Ne pomaže samo ženama u Americi već i u celom svetu.

- Puno žena koje mi se obrate su iz Amerike, ali nekada su i iz drugih zemalja. Prošlog meseca bio sam dva puta u Africi, a mesec pre toga bio sam na Barbadosu i u Gruziji. Mesec pre toga bio sam i u Rusiji, putovanja su deo ovoga što radim, ali velika većina žena kojima pomažem su iz Amerike - objasnio je.

 

 

Trenutno 13 žena čeka dete s Arijem, a sve su veštački oplođene njegovom spermom.

- Desetak dece začeo sam seksom, ali to je bilo u početku kada nisam znao drugačiji način. Mesečno mi se javi po nekoliko žena i bilo bi teško seksati se bez zaštite, a u isto vreme garantovati sigurnost za sebe i njih. Zbog toga sada spermu dostavljam u čašicama - zaključio je Ari, piše The Sun.