SRPSKI GRAD SE ZOVE PO PEDOFILU? Novinar ispričao JEZIVU PRIČU: Silovao je DEVOJČICU, a vi ste po njemu dali ime


IZVOR: Republika - 27.01.2021 | 13:00


Kako vreme odmiče od raspada komunisitčke Jugoslavije, brojne nepoznate činjenice izlaze na videlo.

Foto: wikimedia.org/Panoramio

Zrenjanin

Čim su došli do vlasti, komunisti su delili svojim manje ili više zaslužnim poglavarima i ratnim herojima funkcije, impozantan broj je dobio ulice, škole, čak i gradove.

Josip Broz Tito je u svakoj republici imao jedan grad po njemu, ali nema mnogo junaka NOB-a koji mogu sličnim da se pohvale. Žarko Zrenjanin je među retkima.

Novinar i pisac Dejan Lučić, stručnjak za obaveštajne službe, masoneriju i geopolitiku, ističe da je nekadašnji Bečkerek i Petrograd dobio ime po nečasnoj ličnosti:

- Vi imate naziv grada po jednom pedofilu. Žarko Zrenjanin je pedofil! To što je uzgred bio partizan ništa ne znači. Bio je peodil kao i onaj Epštajn, možete slobodno u ime grada da stavite i "Epštajn". Imali ste lepo ime Petrograd po kralju Petru, a ne, vi ste uzeli ime po Žarku Zrenjaninu. Silovao je devojčicu u okolnom selu i onda je njen otac otišao kod Nemaca i rekao "Ovaj pedofil mi je silovao ćerku, a on je inače komunista". I sve žene u Vojvodini treba da se pobrinu da ime Zrenjani bude promenjeno - tvrdi Lučić na KTV.

Pomenutu izjavu pogledajte na klipu ispod (00:26:43).