(VIDEO) Žene vole picane, mi samo čukamo! Kovač koji je nasmejao celu Srbiju danas izgleda OVAKO


IZVOR: Republika - 05.04.2019 | 07:45


Dragan Petrović Gera iz Svetlića 2007. godine zasmejao je celu Srbiju kada se na Jutjubu pojavio kao mladi kovač opisivajući svakodnevnicu u radionici, ali i ljubavne probleme sa kojima se suočavao. Danas Gera živi u selu Trnava, a stigao je i da se oženi dva puta!

Foto: youtube.com/ Ranko Radovanov

Dragan Petrović Gera

Njegova čuvena rečenice da žene vole picane i da kad se sredi može da završi neki posao ušle su u anale srpskog humora.

- Devojke više vole picane od garavih momaka koji vredno rade, ali kad se doteramo, može i da se sredi neki pos'o - tvrdio je duhovito Gera, a snimak se nezaustavljivo proširio internetom i zasmejao milione gledalaca.

Gera se u međuvremenu oženio, i to dva puta. Doduše, u izjavi od pre nekoliko godina, priznao je da u prvi brak nije stupio iz prave ljubavi, već da "ne bi bio samac, divljak". Prvu suprugu, sa kojom ima dvoje dece, je prevario, te je zbog toga nastao ogroman skandal u Svetliću.

Gera je govorio i o tome da ga bivši tast surovo napada, jer su ga meštani napujdali na njega.

Ipak, uprkos ovim teškim trenucima, u drugom braku je pronašao pravu ljubav, a i nova porodica ga je oberučke prihvatila, te se preselio u selo Trnava.

Na slikama koje se mogu pronaći na Gerinom Fejsbuk profilu vidljive su promene i trag godina, ali šarm simpatičnog mladića koji smo upoznali u čuvenom klipu nije se izgubio!