Dubai - Doček Nove godine i Shopping Festival


IZVOR: Sponzorisani tekst - 04.12.2018 | 09:10


Ko kaže da je putovanje rezervisano samo za leto? Ne ograničavajte se datumima, agencija Wayout pokazaće vam kako možete da uživate svakog dana, bez obzira na godišnje doba!

Foto: Promo foto

Wayout, turoperator broj 1 po broju putnika za Dubai iz celog regiona, svojim putnicima nudi aranžmane preko cele godine. Ukoliko želite da najluđu noć provedete uz spektakularni vatromet u Dubaiju i kupujete u vreme najvećeg šoping festivala na svetu pogledajte Wayout Ultra Last Minute ponudu za doček Nove godine. Polasci za koje još ima mesta su 29 i 30. decembar, u trajanju od 8 dana.

U Dubaiju nikad nije dosadno. Preko cele godine timovi iz različitih delova sveta su angažovani na organizaciji uzbudljivih zabava, koncerata, modnih revija i predstava na otvorenom. Ali, ništa ne privuče toliko turista kao doček Nove godine i šoping festival, koji počinje 26. decembra i traje do kraja januara. Tih mesec dana trajanja šoping festivala, se naziva mesec kupovine. U tom periodu popusti idu i do 90%, pa je lako izračunati da se za 30 evra može kupiti stvar koja košta 300 evra. Tržnih centara ima preko 70, a kako je Dubai poznat po grandioznim i jedinstvenim građevinama, tako se upravo tu nalazi i nosilac Ginisove titule najvećeg tržnog centra na svetu Dubai Mall, veličine približno 50 fudbalskih igrališta. Ima oko 1200 prodavnica, akvarijum sa preko 300 primeraka podvodnog sveta, uključujući ajkule i raže, "KidZania" - interaktivni tematski park za decu, klizalište, bioskope, restorane, fontane koje plešu, fitnes centar, pa čak i vodopad!

Foto: Promo foto

Središnja tačka proslave Nove godine u Dubaiju godinama unazad je Burj Khalifa, najviši toranj na svetu, višenamenski objekat sa 30.000 stanova,  trgovinskim centrom, poslovnim prostorima, prestižnim hotelom "Armani", fontanama koje plešu ...  Oko deset meseci pripreme i više od 500.000 projektila potrebno je da se proizvde najveći vatromet na svetu u trajanju od šest minuta, koji odlazi u svet upravo  sa ovog nebodera.

Foto: Promo foto

Foto: Promo foto

Ako želite izbliza da doživite ovaj spektakl, dok brodovi krstare, šarena svetla vatrometa prave light-show žurkama na plaži, osvetljavaju ulice prepune ljudi, rezervišite putovanje u Wayout poslovnici u Beogradu, u ulici Gavrila Principa br. 57, putem telefona 011/4144-284, ili slanjem e-maila na: office@wayout.co.rs. Više informacija i celokupnu ponudu agencije Wayout možete pogledati na www.wayout.rs.

Foto: Promo foto

Foto: Promo foto

Ukoliko imate dilemu u odabiru hotela, preporuka naše agencije su hoteli: Auris First central, najprodavaniji hotel sa preko 3.500 zadovoljnih putnika, Canal Central Business Bay, nedaleko od  Dubai Mall-a, sa pogledom na toranj Burj Khalifa, Biblos Marina Hotel u luksuznom delu grada Jumeirah Beach Residens i Dubai Marina, na 5 minuta hoda od najpoznatije plaže Jumeirah Beach, Donatello za kupoholičare u blizini Mall Of the Emirates i Habtoor Grand beach Resort na Jumeirah plaži.

Foto: Promo foto