MAJKA SE PORODILA NA WC ŠOLJI I SVE TO SNIMILA: Mislila je da ne počinje POROĐAJ, a onda je usledila scena kao iz FILMA (VIDEO)


IZVOR: REPUBLIKA/M.OGNJENOVIĆ - 26.03.2024 | 21:30


Ovo je bilo sve, samo ne uobičajan porođaj.

Foto: TIKTOK/PRINTSCREEN/arielctyson
MAJKA SE PORODILA NA WC ŠOLJI I SVE TO SNIMILA: Mislila je da ne počinje POROĐAJ, a onda je usledila scena kao iz FILMA (VIDEO)

Mama koja je po zanimanju influenserka, postala je tema broj jedan na svim mrežama, kada je objavila video na kojem se vidi njen porođaj. I ne, to nije uobičajan prođaj, već je bio na wc šolji. 

- Uspela sam da uhvatim svoju bebu posle 50-minutnog porođaja. Naravno ništa bez muža - rekla je Arijel.

 

Zašto se nije porodila u bolnici?

- Sve je počelo u 02:30 sati posle ponoći. Osećala sam da mi je pukao vodenjak, a kada sam videla da nije, mislila sam da pozvonila "velika nužda", kada sam shvatila da ni to nije, jasno je bilo da su trudovi počeli - rekla je Arijel. 

Muža nije želela odmah da budi jer zna koliko je vremena potrebno i da sam porođaj ne počinje odmah. Ono što je zanimljivo jeste to da je ovo njihov peti porođaj kod kuće i sedmo dete. 

 

@arielctyson Talk about the biggest shock of my life! Pregnant to delivering my own baby, to finding out it was our first girl. #arielctyson #arielandmichael #baby #laboranddelivery #pregnancy #mom #reaction #momdad #birth #parents #fyp ♬ original sound - çhań.

- Dali smo sve od sebe da se obrazujemo, a imali smo i slučajni porođaj kod kuće, tako da nam ništa nije nepoznato. Ovako se svi najbolje osećamo - objasnila je Arijel. 

Svi se pitaju zašto se porodila baš na WC šolji?

- Ljudi moraju da shvate da ležanje tokom porođaja nije najbolji i najprirodniji položaj. Žena treba da zauzme mesto koje baš njoj odgovara. Sada sam odabrala da to bude WC šolja i ne vidim ništa loše tu - rekla je. 

Komentari su bili raznovrsni, dok su joj se neki divili, ostali su ostali zgranuti. 

- Ženo, ja sam trudna prvi put, sada se bojim da odem na veliku nuždu - glasio je jedan od komentara. 

BONUS VIDEO: