NA SVADBI BEZ MESA, SVI GOSTI OSTALI GLADNI? Mladu žestoko "RAZAPELI" na mrežama, hrana nije za svačiji ŽELUDAC (VIDEO)


IZVOR: M.O. - 07.02.2024 | 19:30


Gosti ovo nisu očekivali.

Foto: TikTok/printscreen
NA SVADBI BEZ MESA, SVI GOSTI OSTALI GLADNI? Mladu žestoko "RAZAPELI" na mrežama, hrana nije za svačiji ŽELUDAC (VIDEO)

Venčanja su često poznata po bogatim trpezama i obilju hrane, ali venčanje Sem Kater izazvalo je burne reakcije zbog neobičnog menija.

Mlada je odlučila da se pridržava stroge i specifične dijete, što je iznenadilo i razljutilo mnoge goste, ali i praćenike na društvenim mrežama.

Foto: TikTok/printscreen

Mlada je odlučila da posluži goste samo zdravom hranom


Sem Katler, žena manekenske građe i voditeljka kanala "Fit fatal", poznata je po svojoj posvećenosti zdravom načinu života i ishrani. Na dan svog venčanja, ona je odlučila da se pridržava posebne dijete koja isključuje gluten, mlečne proizvode, šećer i jaka mesa, te uključuje sirovo povrće, smutije i školjke.

Gosti na svadbi ostali gladni
 

 

 


Pre same ceremonije, mlada je jela vegetarijanski poslužavnik sirovog povrća, a tokom dana konzumirala ostrige, avokado sa salatom i hleb bez glutena. Sama svadbena torta bila je bez glutena, mleka i šećera, a mladenci su svoje goste poslužili bezalkoholnim pićima. Osim toga, Sem je pila tablete protiv nadimanja tokom svadbe, što je takođe izazvalo pažnju i komentare.

Nakon što je mlada podelila detalje o svom neobičnom meniju na društvenim mrežama, mnogi su izrazili iznenađenje i negodovanje. Komentari su se kretali od neverice do oštrih osuda, pri čemu su mnogi izneli svoje mišljenje o takvom načinu ishrane na venčanju. Neki su čak istakli da bi ostali gladni da su prisustvovali takvom venčanju.

 

 

 - Umoran sam od ovih ljudi koji su opsednuti zdravom ishranom - glasio je jedan komentar.

- Ovo deluje kao poremećaj - dodao je drugi. 

- Zamisli odeš nekom na venčanje i on ti posluži salatu, zelene smutije i tablete protiv nadutosti - bili su samo neki od komentara. 

BONUS VIDEO: