STAVIO SIJALICU U USTA, A ONDA JE KRENULA PANIKA: Svima je bilo smešno, njemu defintivno NE, evo šta se dogodilo! (FOTO)


IZVOR: Nevena Jakovljević - 29.01.2024 | 11:30


Ne pokušavajte ovo kod kuće!

Foto: Itemfix/brrrtmn
STAVIO SIJALICU U USTA, A ONDA JE KRENULA PANIKA: Svima je bilo smešno, njemu defintivno NE, evo šta se dogodilo! (FOTO)

Na popularnoj platformi ItemFix nedavno se pojavio snimak pod nazivom "Šta može da krene naopako", koji je izazvao veliku pažnju javnosti. Snimak je prenosio uživo momak nepoznatog porekla, a ono što se dogodilo tokom prenosa definitivno će ostati upamćeno kao jedan od najneobičnijih izazova na društvenim mrežama. Ovo definitivno nemojte pokušavati kod kuće!

Pokušaj sa sijalicom

U prvih nekoliko sekundi snimka, momak pokušava da stavi sijalicu u usta, što je izazvalo sumnju da je reč o nekom čudnom izazovu. Međutim, neočekivano i neplanirano, sijalica pukne i veći deo ostaje zaglavljen u njegovoj usnoj duplji. Snimak je nastavljen uživo, dok je momak očajnički pokušavao da izvuče zaglavljeno parče, a gledaoci su reagovali emotikonima koji se smeju.

Foto: Itemfix/brrrtmn

Muškarac stavio sijalicu u usta


Dok je momak pokušavao da reši svoj neobični problem, gledaoci su se zabavljali i komentarisali situaciju smajlićima i emotikonima. Ipak, njemu ovo ni najmanje nije bilo smešno, prenosi "Telegraf".

Iako epilog priče nije poznat, jer je momak napustio kadar sa telefonom u ruci, verujemo da se sigurno više neće usuditi na ovako nešto. Ovo je još jedan dokaz koliko bizarni izazovi mogu biti i opasni. 


Ovaj događaj je još jedan u nizu bizarnih izazova i trendova koji kruže društvenim mrežama, a njegova popularnost pokazuje koliko su ljudi zainteresovani za neobične i drugačije sadržaje.

BONUS VIDEO: