KAD JE OTVORILA POKLON, NIJE MOGLA DA SAKRIJE RAZOČARANJE: "Ovo je pogrešno na svim nivoima - muškarci, ne radite to ženama!" (VIDEO)


IZVOR: Republika - 24.12.2023 | 19:30


Kućni snimak koji je zabeležen povodom Božića 1988. godine dobio je za kratko vreme 45.000 lajkova.

Foto: Printscreen/https://www.tiktok.com/@jordielaura5
KAD JE OTVORILA POKLON, NIJE MOGLA DA SAKRIJE RAZOČARANJE: "Ovo je pogrešno na svim nivoima - muškarci, ne radite to ženama!" (VIDEO)

Džordan Alvilar koja je veoma popularna na društvenoj mreži TikTok nedavno je odlučila da digitalizuje porodične video-snimke. Tom prilikom slučajno je naišla na neverovatan snimak koji datira od Božića 1988. godine. Na snimku se vidi njena majka kako otvara poklone sa suprugom i decom.

Prvi poklon uvijen u ukrasni praznični papir bio je mikser.

- Mikser! Jedva čekam da ga koristim da nešto umutim za muža - sarkastično je primetila i dodala:

- Zamislite samo koje ću ukusne poslastice moći da pripremim za porodicu s ovim mikserom.

Kad je Suzan otvorila još jedan poklon, oduševila se pošto je ugledala šolju.

- Pogledajte! Ovo je šolja koja ne može da se prevrne! - prokomentarisala je s oduševljenjem.

Video je brzo postao viralan, sa više od 400.000 pregleda i 45.000 lajkova. Neke žene u komentarima su izrazile saosećanje sa Suzan.

- Razumem. Mikser nije poklon, to je kućni predmet.

- Tvoja mama na ovim snimcima izgleda kao normalna domaćica. A zapravo, htela je da pobije sve oko sebe!

- Ovo je kao skeč!

- Počinjem da shvatam zašto je moja mama pasivno-agresivna – bili su neki od komentara ispod snimka koje je tiktokerka objavila.

 

@jordielaura5 I digitized my family’s home videos from the 80s. Here’s my mom’s soul leaving her body on Christmas day! #familyvideos #homevideos #christmas #snarkyhumor #familymemories #motherhood #motherhoodunplugged ♬ original sound - Jordan

 

Alvilarin trud da digitalizuje stare porodične video-snimke doveo je do otkrića dirljive Božićne proslave koja se odigrala pre više od 30 godina. Stari snimak ne samo što ju je vratio u prošlost, već ju je i podsetio na beskrajnu radost i složnost porodice tokom praznika.

Ovaj snimak mnogi njeni pratioci su odgledali s oduševljenjem, ne skrivajući da su nostalgični i u isto vreme zahvalni zbog dragocenih porodičnih uspomena koje je Alvilar podelila sa njima. Takođe, Suzanine vedre i duhovite reakcije na obične poklone oživele su uspomene kod onih koji su gledali snimak.

Ipak, bilo je i onih koji su propkomentarisali kako ovakve poklone muškarci nikad ne bi trebalo da daju ženama za praznike.

- To je aparat za domaćinstvo, to nije poklon.

- Muškarci, ne radite to ženama! - bili su neki od komentara koje su napisali pratioci popularne tiktokerke.

BONUS VIDEO: