OD CRKVE JE NAPRAVILA KUĆU: Kada se uselila svi su govorili da je LUDA, sada joj se DIVE (VIDEO)


IZVOR: M.O. - 14.11.2023 | 14:35


Njena zamisao se pretvorila u delo.

Foto: Tanjug/F. KRAJINČANIĆ
OD CRKVE JE NAPRAVILA KUĆU: Kada se uselila svi su govorili da je LUDA, sada joj se DIVE (VIDEO)

Na popularnoj društvenoj mreži Tik Toku pojavio se jedan video koji je izazvao veliku pažnju javnosti. Reč je o neobičnom domu koji je Amerikanka Samanta Stolc pretvorila u svoje životno utočište. U pitanju je stara crkva iz 1842. godine koja je renovirana i prilagođena savremenom stanovanju.

Samanta je u svom videu pokazala neverovatan rezultat svog rada koji je oduševio mnoge. Sačuvavši stari duh i šarm crkve, ona je uspela da joj doda moderne detalje koji su je učinili jedinstvenim domom. Jedan od najupečatljivijih detalja su stara crkvena vrata koja propuštaju svetlost i stvaraju posebnu atmosferu u njenom domu.

 

 


Kuhinja otvorenog tipa, smeštena u istom prostoru sa dnevnim boravkom, odiše modernošću i funkcionalnošću. Plavi kauč i povišeni krevet na platformi dodatno doprinose posebnom dizajnu prostora. Za pristup spratu sa kojeg se pruža pogled na renovirani prostor, koristi se spiralno stepenište.

Samanta je u svom videu pokazala i nekoliko unutrašnjih detalja koji su privukli pažnju. Osim modernog nameštaja i dekoracije, u svom domu je zadržala i neke stare elemente, poput drvenih stubova i prozora. Ova kombinacija starih i novih detalja daje posebnu draž njenom domu.

Snimak transformacije crkve u dom oduševio je sve pratioce na Tik Toku, koji su počeli da komentarišu prizor. Među komentarima se mogu naći reči hvale za Samantin stil i ideju, ali i pitanja za više detalja. Ovaj neobičan dom svakako je privukao veliku pažnju javnosti i postao inspiracija za mnoge.

 

 

BONUS VIDEO: