IZNENADA PREMINULA BIVŠA MISICA! Lepota je "ubila", nije stigla ni da se oprosti - fanovi ne mogu da dođu sebi (FOTO)


IZVOR: Republika - 06.10.2023 | 13:12


Preminula bivša misica Žaklin Karijeri ostavila je iza sebe dvoje dece.

Foto: Instagram/ jaquicarrieri
IZNENADA PREMINULA BIVŠA MISICA! Lepota je "ubila", nije stigla ni da se oprosti - fanovi ne mogu da dođu sebi (FOTO)

Bivša kraljica lepote i majka dvoje dece Žaklin Karijeri (48) preminula je nakon komplikacija zbog plastičnih operacija. Ona dolazi iz Argentine, a razlog smrti je krvni ugrušak. 

Krvni ugrušak može da spreči kiseonik da dospe do srca, pluća ili mozga te tako nastanu stanja koja su opasna po život.

Preminula je u jednoj klinici čiji naziv nije poznat javnosti, ali nalazi se u Los Anđelesu. Smrt su potvrdili njeni rođaci.

Žaklin je bila kraljica svog okruga, ali i drugoplasirana na izboru lepote na festivalu berbe grožđa San Rafael en Vendimia u Argentini 1996. godine.

Njena deca Kloi i Džulian bili su uz nju kada je tragično preminula, prenose argentinski mediji. Objava na jednoj Instagram stranici glasi:

- Danas želimo da obavestimo naše pratitelje o tužnoj vesti. Žaklin Karijeri koja je bila kraljica okruga Punta del Agua i zamenica kraljice San Rafael 1996. godine, preminula je. Reinas de San Rafael želi da izrazi saučešće njenoj porodici i prijateljima u ovom teškom trenutku - pisalo je, prenosi "Dejli mejl".

Foto: Instagram/ jaquicarrieri

Žaklin, preminula misica

Inače, ona je studirala na Nacionalnom sveučilištu Lomas de Zamora, a kasnije je postala poznata manekenka. Njena smrt šokirala je porodicu i prijatelje.

Prema Fejsbuk stranici Reinas Vendimiales San Rafael Mendoza, preminula je od moždanog udara uzrokovanog estetskom operacijom.

- Preminula je u Los Anđelesu od moždanog udara koji je možda uzrokovan estetskom operacijom - navedeno je.

BONUS VIDEO: