FRIZERKA ZBUNILA SVE: "Da li samo ja nisam znala da se sprej za suvo pranje ne stavlja na ovakvu kosu?" Sve smo pogrešno radile!


IZVOR: N.J. - 07.10.2023 | 18:00


Ovako se koristi sprej za suvo pranje kose.

Foto: shutterstock
FRIZERKA ZBUNILA SVE: "Da li samo ja nisam znala da se sprej za suvo pranje ne stavlja na ovakvu kosu?" Sve smo pogrešno radile!

Kada nam je kosa izrazito masna posegnemo za sprejem za suvo pranje koji dobro dođe u trenutku kada nije baš spremna za pranje, ali nije ni potpuno čista. Onda ga naprskamo na masnu kosu i nadamo se da će biti osvežena i lepa. Ipak, da li će biti tako? Neće!

Sve žene koje koriste sprej za suvo pranje kose, moraju znati jednu važnu informaciju kako bi sprej zaista delovao. Savršen volumen, sjajna i osvežena kosa neće biti moguća ako ne koristite sprej na sledeći način.

Foto: Shutterstock

Masna kosa

Frizerka Aleksandra Selvagio savetuje na TikTok - u da bi trebalo koristiti sprej na čistoj kosi, kako bi duže ostala lepa i sjajna. Evo šta je napisala na svom profilu:

- Da li sam jedina koja nije znala da se šampon za suvo pranje kose ne stvalja na masnu kosu? Frizerka sam i ovaj način testirala sam hiljadu puta u svom salonu. Šampon za suvo pranje kose uvek stavljam na čistu kosu, evo i zašto: na taj način kosa će duže ostati čista i dobiće volumen. Dobar šampon za suvo pranje skuplja masnoću i kosa se ne masti tako tako brzo kao bez njega - napisala je ona i potpuno zbunila mnoge koje su sigurno do sada koristile na drugi način sprej.

Kako ste vi do sada koristile sprej za kosu?

BONUS VIDEO: