KAKO OD RUČNOG NAPRAVITI SAMOSTOJEĆI MIKSER? Treba vam samo jedna stvar iz RERNE i ruke vas više neće boleti! (FOTO/VIDEO)


IZVOR: N.J. - 20.09.2023 | 14:30


Iako mislite da ste sve videli, ovo će vas baš iznenaditi!

Foto: shutterstock
KAKO OD RUČNOG NAPRAVITI SAMOSTOJEĆI MIKSER? Treba vam samo jedna stvar iz RERNE i ruke vas više neće boleti! (FOTO/VIDEO)

Nijedna kuhinja ne može da funkcioniše bez miksera. Ovaj aparat je glavni "krivac" za sva ukusna jela, olakšava pripremu i ubrzava sam proces. Oni koji imaju običan, ali i štapni mikser mnogo lakše pripremaju obroke, jer je jasna razlika između ta dva aparata.

Štapni mikser je manji i jednostavniji za korišćenje. Ako želite da napravite smuti, a ne biste totalno da sameljete voće, možete koristiti štapni i dobiti željenu strukturu. Jedino ograničenje štapnog miksera je snaga. Postoji još jedna vrsta, a to su samostojeći koji tek olakšavaju pripremu kada pravite filove koji moraju dugo da se mute mikserom.

Foto: TikTok/ mamazapet

Kako napraviti samostojeći mikser

Kako napraviti samostojeći mikser?

- Samo što morate pronaći je posudu koja je iste visine kao mikser. Sve staklene posude su dosta niže, zato sam našla ovu šerpu. Bilo bi dobro da posuda bude uska - objasnila je tiktokerka koja je poznata kao Mama za pet.

Da biste napravili samostojeći mikser uzmite rešetke od rerne i ugurajte žice sa donje strane. Naslonite na rešetku i odmorite ruke.

BONUS VIDEO: