RODITELJI JELENE ĐOKOVIĆ DOŠLI DA PODRŽE ZETA: Vera je GOSPOĐA BEZ PREMCA, a o njenom izgledu svi su pričali (FOTO)


IZVOR: Republika - 11.09.2023 | 14:45


Porodica i ovoga puta nije izostavila podršku i pojavila se na tribinama.

Foto: Profimedia
RODITELJI JELENE ĐOKOVIĆ DOŠLI DA PODRŽE ZETA: Vera je GOSPOĐA BEZ PREMCA, a o njenom izgledu svi su pričali (FOTO)

Ljubav porodice je ono što pokreće sve nas. Tako su veliku podršku sa tribina najboljem teniseru Novaku Đokoviću pružili kako roditelji njegove supruge Jelene, tako i njegovi roditelji Srđan i Dijana Đoković. Osim njih meču su prusustvovali i deca Tara i Stefan, a posebno emotivno reagovala je majka Dijana koja je iz sve snage navijala za sina.

Roditelji Jelene Đoković uvek su bili uz ćerku, a ona nikada nije štedela reči kada ih je hvalila. Njeni roditelji nisu javne ličnosti, a privatnost čuvaju samo za sebe već godinama unazad.

Foto: Profimedia

Jelena Đoković između Novakove i svoje majke

Vera i Miomir Ristić juče su zajedno sa svojom ćerkom, kao i porodicom našeg najboljeg tenisera Novaka, podržavali zeta u meču koji je igrao. Takođe pored njih, podršku su uputili i članovi Novakove porodice koje češće viđamo na tribinama.

Foto: Profimedia

Pozdrav Novaka i Jelene

Za finale US Opena, Jelena majka Vera pojavila se u elegantnoj crno beloj bluzici i diskretnim rajfom kojim je ukrasila kosu. Bez mnogo nametanja, nesmetano je posmatrala meč i bodrila Novaka. Kada je Novak Đoković osvojio 24. Grend slem titulu u karijeri pozdravio se sa roditeljima svoje supruge koji su mu srdačno čestitali.

BONUS VIDEO: