GLUMAC IZ "IGRE PRESTOLA" DODIRIVAO MALOLETNU ĆERKU PO GRUDIMA U JAVNOSTI : Onda je objavljen VIDEO zbog kog je sve postalo još JASNIJE (FOTO/VIDEO)


IZVOR: Republika - 02.09.2023 | 12:00


Zbog poteza na jednom događaju javnost je američkog glumca doslovno razapela.

Foto: Profimedia
GLUMAC IZ "IGRE PRESTOLA" DODIRIVAO MALOLETNU ĆERKU PO GRUDIMA U JAVNOSTI : Onda je objavljen VIDEO zbog kog je sve postalo još JASNIJE (FOTO/VIDEO)

Glumac Džejson Momoa, iz popularne serije Igra prestorala u jednoj od emisija veoma zaštitnički se poneo prema svojoj ćerki i to na pitanje voditeljke "Da li je počela da izlazi sa momcima?". Ona ima samo 12 godina, a glumac je kao iz topa rekao "Ne".

Američki glumac ima dvoje dece Lolu Lolani Nomoa i Nakoa Volfa Manakaua Namakaeha sa Lizom Bonet. On je kritikovan na društvenim mrežama da je neprikladno dodirivao svoju ćerku na jednom događaju. U videu koji je osvanuo na Tviteru vidi se kako mazi ćerku po grudima, a usled neprijatnosti devojčica mu pomera ruku. Neki ovde vide gest glumaca koji je za svaku osudu, a drugi smatraju da zbog poziranja fotografima nije imao osećaj šta u trenutku radi.

Foto: Profimedia

Džejson Momoa i Liza Bonet

Jedan korisnik Tvitera napisao je:

- Ovde možete videti nelagodu dok njegova maloletna ćerka pravi odvratnu facu i pomera mu ruku sa grudi dok je miluje. Ovo nije normalno - pisali su korisnici na Tviteru.

Brojni korisnici na Tviteru nazvali su ga "pedofilom" i osudili njegov postupak.

Ako se vratimo na emisiju gde je govorio o svojoj ćerki, zbog samog videa rekli biste da je čak i simpatičan jer je i kroz šalu toliko zaštitnički nastrojen prema njoj. U komentarima videa ljudi su se saosećali sa njim, a neki su se upravo prisetili ovog detalja i videa, zbog čega su mišljenja podeljena.

"Pao je u očima zbog snimka sa istom tom ćerkom", "Isto mišljenje imam, među dražim glumcima mi je", "Ne znam ko je on, a i njegova ćerka, ali svaki otac ovako razmišlja", pisali su.

BONUS VIDEO: