"NISAM NIŠTA URADIO, SAMO SAM VARAO ŽENU": Evo kako je gospodin "Zverka" dospeo od NAJOMILJENIJEG do NAJOMRAŽENIJEG glumca ikada!


IZVOR: M.O. - 09.08.2023 | 15:20


Poznat kao Gospodin Zverka odlučio je svim silama da skine "ljagu" sa sebe.

Foto: youtube/printscreen
"NISAM NIŠTA URADIO, SAMO SAM VARAO ŽENU": Evo kako je gospodin "Zverka" dospeo od NAJOMILJENIJEG do NAJOMRAŽENIJEG glumca ikada!

Glumac Kris Not (68), koji se proslavio ulogom Zverke u seriji "Seks i grad", u svom prvom intervjuu nakon optužbi za se*sualno uznemiravanje koje su mu ugrozile karijeru, tvrdi da je nevin.

Tvrdi sam je "samo" varao ženu!

 

 

 - Jesam izneverio svoju ženu, to je za nju bio strašan udarac, ne predstavlja me to u nekom baš lepom svetlu, ali to nije krivično delo -  kazao je Kris.

- Zvuči kao da se pravdam, ali nije tako. Ništa što ja kažem neće promeniti nečije mišljenje, ali neću ni da se tek tako pomirim sa svim - dodao je. 

 

 

- Ima mnogo stvari koje tek želim da uradim u svom poslu, imam decu koju treba da izdržavam. Sigurno ne mogu da se odmaram na lovorikama - rekao je poznati gospodin "Zverka". 

U decembru 2021. godine, dve žene su dale izjave za magazin "Holivudski reporter" kako ih je Not silovao. Prvoj se to dogodilo 2004. godine, a drugoj 2015. godine. Glumac je negirao ove optužbe, a u izjavio za javnost naveo:

"Optužbe protiv mene koje su izrekle osobe koje sam upoznao pre više godina, čak i decenija, su - kategorički - lažne. Ove priče mogu da datiraju od pre 30 godina ili pre 30 dana, ali `ne` uvek znači `ne`. Spomenuti odnosi su bili dobrovoljni sa obe strane. Teško je ne upitati se zašto su ove priče objavljene baš u ovo vreme. Ne znam sigurno zašto se one pojavljuju baš sada, ali znam ovo - nisam napastvovao te žene."

 

 

Nedugo zatim pojavila se još trećina žena koje su tvrdile isto.

Nekadašnje saradnice u seriji "Seks i grad" Sara Džesika Parker, Kristin Dejvis i Sintija Nikson su objavile izjave u znak podrške ovim ženama. 

Tada je njegova karijera zapečaćenja. Dobio je otkaz iz serije "Pravednik" a ideja da se kao Gospodin Zverka opet vrati u "Seks i grad" je propala. 

Ova vest je odjeknula medijima širom sveta, te je njegova karijera ostala zakopana za tren oka. 

BONUS VIDEO: