KUPAĆI JOJ JE TOLIKO MALI DA SE JEDVA PRIMEĆUJE: Van kamera ljubila je sve TURSKE FACE, a sada pokazala duplo više nego u seriji, BRUTALNO ZGODNA (FOTO)


IZVOR: N.J. - 04.06.2023 | 20:30


Demet Ozdemir proslavila se ulogom u seriji "Sanjalica", a to je bio tek početak.

Foto: Instagram/ demetozdemir
KUPAĆI JOJ JE TOLIKO MALI DA SE JEDVA PRIMEĆUJE: Van kamera ljubila je sve TURSKE FACE, a sada pokazala duplo više nego u seriji, BRUTALNO ZGODNA (FOTO)

Demet Ozdemir važi za jednu od najlepših glumica, a trenutno je jedna od najpopularnijih u Turskoj. Srce publike širom sveta osvojila je ulogom u seriji "Sanjalica", ali tu njena angažovanja nisu stala. Nedavno je u Turskoj završena prva sezona serije "Između sveta i mene" gde je tumačila glavnu ulogu, a zapamćena je i ulogom u seriji "Zejnep".

Iako je glumica i uvek dobija samo najbolje uloge, ona ima angažovanja i u modnoj industriji. Često, upravo je ona zaštitno lice proizvoda za negu kose što i nije preterano čudno. Ona ima dugu, prirodnu, tamnu boju kose, a do sada frizuru nije drastično menjala.

Foto: Izvor: YouTube/ Erkenci Kuş

Demet kao Sanem u seriji

Takođe, u Turskoj nedavno je počelo emitovanje nove serije "Moje ime je Farah", gde Demet ima glavnu ulogu zajedno sa kolegom Enginom Akurekom. Njihova hemija u seriji je na vrhuncu, a mnogi pored neosporne strasti među glumcima hvale i prirodan izgled lepe Demet. Naime, ona je u nekoliko epizoda serije bila u skoro potpuno prirodnom izdanju, bez mnogo šminke i u širokoj odeći. Koliko god da su želeli da postignu opušten izgled, niko nije mogao da zanemari njenu prirodnu lepotu.

Sada, Demet je podelila fotografiju u belom kupaćem kostimu na svom Instagram nalogu, zbog čega su mnogi pomislili blago njenom suprugu. 

 

 

Nikada zategnutije telo, duga kosa i minijaturan beli kupaći pokazala je lepa Demet. Izgleda impresivno!

Foto: Izvor: Printscreen/ YouTube/ Çilek Kokusu

Demet u seriji "Miris jagoda"

Da podsetimo, ona je bila u vezi sa Džanom Jamanom, kolegom iz serije "Sanjalica", ali i kolegom iz serije "Miris jagoda", Jusufom Čimom. Nakon njega sreću je pronašla  pored kolege Sečkina Ozdemira, sa njim je prvi put viđena 2018. godine, ali se pretpostavlja da su u vezi bili mnogo ranije. Takođe, jedna od intrigantnih veza bila je sa  Kanom Jildirimom, drugom njenog bivšeg Sečkana Ozdemira. Pisalo se i da je osvojila srce turskog pevača Mustafe Sandala, bivšeg muža Emine Jahović. Da podsetimo, Demet se 26. avgusta prošle godine udala za pevača Ogzana Koča. Njihova veza pre nego što su izgovorili "da" bila je turbulentna, pa se čak pričalo da su se pre dve godine razišli. Bilo kako bilo par je sada zajedno, i očigledno uživaju u odluci koju su doneli.

Pogledajte njene fotografije u galeriji:

POGLEDAJ GALERIJU

BONUS VIDEO: