TEMPERATURA NI NE MOŽE DA SE IZMERI! Svi gledaju u grudi najlepše sportske voditeljke, ZALUDELA muškarce "Ako otvoriš Onli fans, doživotno ću se pretplatiti" (FOTO)


IZVOR: Republika - 17.05.2023 | 18:30


Dileta je doslovno zapalila mreže, a pogled na njene grudi naterao je neke na drastične poteze.

Foto: Printscreen/Instagram/dilettaleotta
TEMPERATURA NI NE MOŽE DA SE IZMERI! Svi gledaju u grudi najlepše sportske voditeljke, ZALUDELA muškarce "Ako otvoriš Onli fans, doživotno ću se pretplatiti" (FOTO)

Dileta Leota (31) je popularna italijanska sportska novinarka. Ako možemo tako da kažemo, veza sa čuvenim turskim glumcem Džanom Jamanom vinula je u zvezde, te se čini kao da od tada svi znaju za nju. Trenutno ona je u vezi sa bivšim golmanom Liverpula Lorisom Karijusom, a par čeka bebu.

Oni su u idiličnim odnosima, a ovo će im biti prvo dete. Inače, ona je dovođena u vezu, odnosno povezivana je, sa Zlatanom Ibrahimovićem.

Voditeljka, perfektnog izgleda, zategnutog tela i savršenih oblina uživa u trudničkim danima, ali svoj posao ne ostavlja tek tako. I dalje objavljuje fotografije sa radnog mesta, odnosno sa terena, gde veselo pozira u roze haljini. 

Foto: Instagram/dilettaleotta

Dileta sa dečkom

Sada, ona je objavila fotografiju u prilično uskoj i izazovnoj haljini, a opušteno je pozirala u svom domu. Na italijanskom poručila je:

- Nikada ne odustajem od udobnosti - napisala je na Instagramu u opisu fotografije.

Njen stomak jedva se primećivao, ali trudnoća nije sprečavala muškarce da joj ostavljaju komentare ispod slika. Jedan, možda i ne tako primeren za ženu u drugom stanju, je da traže upravo nju na Onli fans - u. Muškarac je ispod njene slike napisao:

"Otvori Onli fans, pretplatiću se doživotno!", predlaže joj.

Drugi su komentarisali da sada još bolje izgleda nego kada nije bila trudna, kako je prezgodna, lepa i posebno sija.

"Postala si 10 puta zgodnija od kada si trudna", "Prelepa si", "Divna", pisali su.

Kako se vama čini Dileta Leota? POGLEDAJ GALERIJU

BONUS VIDEO: