UVEK VULGARNA DO BOLA, A TALAS VRUĆINE POSLE NJE JE NEIZBEŽAN! Kendal Džener obnaženih grudi na svim prestižnim događajima već 10 godina, kritičari je RAZAPELI (FOTO GALERIJA)


IZVOR: Republika - 09.05.2023 | 19:30


Kendal Džener već godinama pokazuje bradavice na prestižnim događajima.

Foto: YouTube/ Vogue
UVEK VULGARNA DO BOLA, A TALAS VRUĆINE POSLE NJE JE NEIZBEŽAN! Kendal Džener obnaženih grudi na svim prestižnim događajima već 10 godina, kritičari je RAZAPELI (FOTO GALERIJA)

Kendal Džener, polusestra Kim Kardašijan, voli da provocira stajlinzima i već godinama unazad uspeva u tome. Psiholog je istakao da se Kendal sigurno oseća prijatno kada svaki put pokazuje telo u potpuno providnoj odeći. Poslednji put pojavila se 1. maja na žurci u Njujorku sa pevačem Bed Banijem sa kojim je u vezi već mesec dana kako su pisali strani mediji.

Nakon Met Gale koja je i ove godine okupila najveće zvezde, u njujorški klub Zero bond nakon događaja došla je i manekenka. Ovoga puta u potpuno providnom Šanelovom bodiju, preko kog je imala crne duboke tange i top koji joj nije pokrivao grudi već su se bradavice nazirale. Donji veš nije zaboravila, ali je iskoristila da i ovaj put pokaže zadnjicu. Očigledno je zamisao bila "pokazati sve i ništa". 

Iako odeća koja otkriva bradavice može biti visoka moda, profesorka Karolin Mair, autorka Psihologije mode, ukazala je da se u nekim slučajevima više radi o želji da se pokaže koža nego da osoba izgleda šik.

- Razmišljam o njenoj odeći za Met Gala žurku, ne može se više opisati kao glamurozno. Dakle meni je ovo prilično izmišljeno. Izgleda mi izmišljeno jer kratke helanke su kao svaka obična odeća, ali izrađena od prozirne tkanine - rekla je za "Sun".

Da podsetimo, ona već nekoliko godina unazad ima slične stajlinge, pa je davno potpuno pokazala grudi u providnoj majici na reviji Marka Džejkobsa 2014. godine gde je bila jedna od manekenki. Nakon toga, usledilo je i niz stajlinga za Met Galu, a jedan je takođe bio izuzetno zapažen. Reč je o ozbiljno dubokom dekolteu i šlicu do pupka. Na istom događaju očigledno je zaboravila veš kod kuće. POGLEDAJ GALERIJU

Ni danas, situacija nije ništa drugačija. Manekenka se trudi da pokaže što više, te već duži vremenski period objavljuje slike u toplesu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kendall (@kendalljenner)

Da se zaigrala pokazuje i činjenica da često pozira sa flašom pića uz poruku:

"Pijana na bazenu".

Da je neko ko zaista neće stati, pokazuju i potpuno nage fotografije na njenom Instagram profilu koje su u rekordnom roku skupile skoro 10 miliona lajkova. 

BONUS VIDEO: