"IMALA BIH TRAUMU DA TATA OŽENI NEKOGA KO IZGLEDA ISTO KAO JA" Muškarca optužuju da se zaljubio u KOPIJU ćerke, čak se isto i OBLAČE (FOTO/VIDEO)


IZVOR: N.J. - 06.04.2023 | 11:20


Optužuju ga da je oženio devojku zato što izgleda isto kao njegova ćerka.

Foto: Printscreen/ YouTube/ Love Don't Judge
"IMALA BIH TRAUMU DA TATA OŽENI NEKOGA KO IZGLEDA ISTO KAO JA" Muškarca optužuju da se zaljubio u KOPIJU ćerke, čak se isto i OBLAČE (FOTO/VIDEO)

Kris Čapin (44) i njegova supruga Savana (28) upoznali su se kada je pre četiri godine počela da radi za njega kao frizerka u salonu. Tada je Kris podneo zahtev za razvod od prethodne supruge, dok Savana nije bila zainteresovana za vezu sa njim.

U emisiji "Ljubav ne sudi" priznao je da mu je život tada bio u potpunom vrtlogu. On inače ima šestoro dece i na početku su skrivali svoju vezu. Ipak, njegova ćerka Tiziana takođe radi u tom salonu, zbog čega je on posebno bio uplašen. Njegovi saradnici optužili su Savanu da je rasturila brak, a da je Kris zlostavlja jer je dosta stariji od nje. Izgleda da tu nema mnogo mesta za istinu, jer je Savana istakla da je u odličnim odnosima sa njegovom ćerkom, a da Krisa voli:

- Tizi je u početku bila jako teška za saradnju. Sada smo najbolje prijateljice, a ona je moja mala desna ruka - rekla je maćeha. POGLEDAJ GALERIJU

Oni imaju sada svoje troje dece.

Savana je počela da objavljuje slike i video materijal o njihovom zajedničkom životu na TikTok - u, zbog čega je žestoko kritikuju. Istakla je koliko je pogrešila što je objavila koliko Tiziana ima godina, ali i ona jer je to pokrenulo lavinu negativnih komentara. Ipak, najveći broj komentara bilo je za Krisa i to naravno negativnih.

Mnogi su pominjali sličnost između Savane i Tizi i kako im postaje neprijatno.

- Imala bih traumu kada bi tata oženio nekoga ko izgleda isto kao ja - napisala je jedna osoba.

- Želiš da izlaziš sa svojom ćerkom? - glasilo je pitanje.

Uprkos kritikama, par obožava da deli svoje zajedničke momente, a uvek ima i onih koji cene kvalitetne porodične odnose.

- Puno je sada komentara poput: "Volela bih da mogu imati ovakav odnos sa svojom maćehom". Mi smo samo jedna velika porodica i nije važno šta ko govori. Srećni smo i to je sve što je važno - završava ona, a prenosi "Njujork post".

BONUS VIDEO: