ČEKALA JE SKORO TRI GODINE DA DOĐE NA RED I SMANJI GRUDI! Dala blizu 500. 000 dinara, život joj bio UNIŠTEN, a sada je otkrila kako se oseća posle zahvata! (FOTO/VIDEO)


IZVOR: N.J. - 25.03.2023 | 12:10


Sa 12 godina je morala da nosi dva brushaltera da bi obuzdala grudi.

Foto: TikTok/ phoebeh0wie
ČEKALA JE SKORO TRI GODINE DA DOĐE NA RED I SMANJI GRUDI! Dala blizu 500. 000 dinara, život joj bio UNIŠTEN, a sada je otkrila kako se oseća posle zahvata! (FOTO/VIDEO)

Fibi je oduvek mrzela svoje grudi jer su se prebzo ravijale, a prvi put je shvatila da ima problem sa samo 12 godina. Borila se s jakim bolovima u leđima i ramenima zbog težine grudi. I ne samo to, rekla je da su grudi bile toliko velike da su se spuštale do stomaka, zbog čega je posebno bila nezadovoljna. 

- Nosila bih sportski grudnjak s normalnim grudnjakom. Išla sam u školu koja nije imala uniforme i bilo mi je teško da pronađem udobnu garderobu. Velike grudi sve su mi uništile. Sve moje prijateljice bi nosile lepe haljine i majice na zabavama, a ja sam se pokrivala u široku odeću, džempere i jakne. Bilo je grozno i ​​bila sam tako samosvesna. Nikada nisam mogla kupovati u normalnim radnjama ili naručivati ​​odeću sa stranica kao moji prijatelji jer sam znala da mi nikad neće lepo stajati - objašnjava.

Foto: TikTok/ phoebeh0wie

Fibi pre operacije grudi

Velike grudi su joj ograničavale kretanje, što znači da se nije mogla pridružiti drugima tokom časova fizičkog. To je takođe značilo da nije mogla uživati ​​u teretani jer nije znala šta da obuče, a i bila je u stalnim bolovima.

- Samo sam htela da živim normalnim životom, da pozajmljujem ​​odeću svojih drugarica i da nosim ono što želim. Da sam nosila helanke sa visokim strukom, moje grudi bi sve pokrile. Zato sam se osećala debljom nego što jesam - iskreno dodaje.

Foto: TikTok/ phoebeh0wie

Fibi nakon operacije

Fibi je bila na listi čekanja od svoje 17. godine, ali pošto više nije mogla da izdrži, uštedela je 3800 funti za operaciju smanjenja grudi u Turskoj.

- Imala sam 17 godina kada sam počela ozbiljno razmišljati o smanjenju grudi. Razgovarala sam sa doktorom i upisala se na listu čekanja, no Kovid je sve pomerio i više nisam mogla da čekam. Tako sam prošlog leta odlučila da letim u Tursku na operaciju. Nisam previše razmišljala o tome i jednostavno sam odlučila da krenem. Grudi su mi bile u gipsu kad sam se probudila i bilo me previše strah gledati ih narednih nekoliko dana. Osećala sam se preplavljeno emocijama i trebalo je neko vreme da obradim "novo telo" - priča i dodaje:

- Bila sam šokirana koliko su mi grudi drugačije izgledale, ali sam bila tako zadovoljna rezultatima. Pre su bile velike, opuštene i obešene pa sam se takođe vizuelno smanjila. 

@phoebeh0wie Much requested vidoe on some questions regarding my reduction surgery in Turkey! #reductionsurgery #cosmeticsurgery #monoclinic ♬ Aesthetic - Tollan Kim

Devojka je sada srećna zato što može da naruči odeću gde god želi jer zna da će joj pristajati, prenosi "Sun".

BONUS VIDEO: