DEVOJKA IMA SAVRŠENO TELO I JOŠ LEPŠE LICE: Ipak tvrdi da NIJEDAN muškarac neće da izađe sa njom, razlog je apsurdan!


IZVOR: N.J. - 16.03.2023 | 18:12


Kada pogledate njenu sliku shvatićete zašto niko ne želi da izađe sa njom.

Foto: Instagram/ hope.schwing
DEVOJKA IMA SAVRŠENO TELO I JOŠ LEPŠE LICE: Ipak tvrdi da NIJEDAN muškarac neće da izađe sa njom, razlog je apsurdan!

Influnserka Houp Šving (24) podelila je svoj ljubavni problem. Naime, kako ona kaže toliko je zgodna da muškarci ne žele da izlaze sa njom. U videu na TikTok - u objasnila je sa čime se bori:

- Biti neverovatno zgodna je pravo prokletstvo. Niko ne govori o tome koliko je teško biti prezgodan da ne možeš ni dečka da nađeš jer te se muškarci boje - priča ona.

Foto: Instagram/ hope.schwing

Houp se slika i pozira

Za Jam Pres istakla je da nikada nije bila u ozbiljnoj vezi, nijedna nije trajala duže od mesec dana. Ipak, sada je ispalo nešto drugo. Video koji je objavila gde govori da je previše vatrena, zapravo je bio ironičan. Imala je potrebu da objasni šta je zaista mislila:

- Video gde kažem da sam previše seksi i vatrena - zapravo ne mislim tako. Samo primećujem trend među ženama da govore te stvari kako bi objasnile zašto su same.

Foto: Instagram/ hope.schwing

Houp u crvenom kompletu

Ako ne znate o čemu se radi, zapravo sve veći broj manekenki i lepih žena, uticajnih osoba tvrdi da su "kažnjene" jer su previše lepe pa su zato same.

Houp se sada nada da je jasno šta je zaista mislila. Bilo je i onih koji su odmah shvatili o čemu se radi i zbog čega je devojka to rekla pa su i prokomentarisali:

"To je blagoslov i prokletstvo", "Razlog zašto sam ja sama", pisali su.

@hope_schwing

This cannot be happening lmfao ♬ original sound - Hope Schwing

Houp je prokomentarisala pomenuti trend:

- To je osnažujući - verovatno lažan - način da se hvalimo i omalovažavamo to što smo sami. Lično mi je rečeno i čula sam kako žene navode razloge da su slobodne jer zastrašuju momke koliko su zgodne, smešne su mi takve stvari - objašnjava ona i dodaje da joj nije teško što je sama, tako je navikla jer je ceo život nezavisna.

BONUS VIDEO: