POGLEDAJTE KAKO ADRIJANA LIMA IZGLEDA NAKON POROĐAJA: Komentari ne prestaju, ona im žestoko zapušila usta (FOTO)


IZVOR: N.J. - 15.03.2023 | 10:20


Bivša srpska snajka oduševila je javnost novim slikama nakon svih prozivki koliko se ugojila u trudnoći.

Foto: Tanjug/AP
POGLEDAJTE KAKO ADRIJANA LIMA IZGLEDA NAKON POROĐAJA: Komentari ne prestaju, ona im žestoko zapušila usta (FOTO)

Adrijana Lima porodila se prošle godine u septembru i na svet je donela dečaka. Pre toga često se pojavljivala u javnosti na mnogobrojnim događajima i u kombinacijama koje su isticale njen trudnički stomak. S obzirom na to da je bila u poodmakloj trudnoći, manekenka je bila natečena, a višak kilogram bio je prisutan. I to je potpuno normalno! 

No, mnogi su se začudili njenim izgledom i ostavljali su ružne komentare na njen račun. Pisali su da ne liči više na sebe, kako se zapustila i slično. Sada, manekenka je odlučila svima da zapuši usta. Na svom Instagram profilu objavila je nove fotografije i bilo je jasno - Lima se vratila u top formu i izgleda bolje nego ikada!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Adriana Lima (@adrianalima)

Podelila je nekoliko fotografija u elegantnoj zlatnoj haljini dok tim profesionalaca radi sa njom. Ogroman broj ljudi ostavio je komentare oduševljenja ispod njenih slika, a neki od najlepših reči koji su joj upućeni glasili su:

"Tvoje oči mogu da vide moju dušu", "Vratila si se", "Dobro došla nazad", "Ona se vratila, najlepši model koji sam ikada videla", bili su samo neki od mnogobrojnih komentara.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Adriana Lima (@adrianalima)

Nakon što je uživala u trudnoći i laganim tempom vratila sve u normalu, sada je odlučila da zasija. Adrijana nije htela da žuri te je sebi dala maksimalno oduška da se oporavi, a tokom trudnoće pokazivala je samo pravo stanje i kroz kakve promene prolazi žensko telo.

Pogledajte njene fotografije u galeriji:

POGLEDAJ GALERIJU

BONUS VIDEO: