DEVOJCI ZA ŠANKOM JE GOST REKAO DA URADI JEDNU STVAR AKO HOĆE DA DOBIJE BAKŠIŠ: Prvo je razmišljala, a onda...


IZVOR: Republika - 05.03.2023 | 17:10


Zahtev je bio čudan, ali je uzela malo pića.

Foto: Unsplash
DEVOJCI ZA ŠANKOM JE GOST REKAO DA URADI JEDNU STVAR AKO HOĆE DA DOBIJE BAKŠIŠ: Prvo je razmišljala, a onda...

TikTok postalo je mesto gde se ljudi doslovno "ispovedaju", pričaju kako ih je partner prevario, daju savete, objašnjavaju neprijatna iskustva i slično. Tako je jedna konobarica ispričala šta se njoj dogodilo. Jedan gost imao je pomalo čudan zahtev.

- Znam da zvuči čudno, ali doživela sam ovo nekoliko puta. Pitali su me: “Hej, hoćeš li možda da probaš moje piće?” Ili bi mi rekli: “Evo pet dolara ako prva probaš”. U početku sam mislila da žele da provere jesam li se možda mokrila u piće, a onda sam shvatila da samo žele moje usne na svojoj čaši - priča jedna devojka.

Ipak, ona se malo zamislila, a onda se setila da će za isto dobiti bakšiš, te je ispunila zahtev. U krajnjem slučaju piće je sama napravila te je ovde verovatno bilo reč o nekom fetišu. Nije čudno da je svaki fetiš pomalo bizaran, ali njoj je u glavi bio novac zato je pristala.

Foto: Pixabay

Konobar sprema piće

- Bakšiš je bakšiš - kaže ona.

Njena objava skupila je mnogo lajkova i komentara.

“Pokušao sam to u Starbaksu i nisu pristali”, “Mene je jedan tip jednom pitao da mu pljunem u hranu, ni danas ne znam je li mislio ozbiljno, a bio je sa devojkom”, “Znaš šta bi bilo smešno, da prespeš malo u drugu čašu i onda probaš piće, tako da tvoja usta ne dodiruju njihovu čašu”, bili su neki od komentara, piše "Espreso".

BONUS VIDEO: